18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δείτε πως κατάντησε μία πολύ σπάνια Ferrari Enzo

Ειδήσεις Ελλάδα

Η κορυφαία Ferrari της δεκαετίας του 2000 είναι πλέον ένα συλλεκτικό κομμάτι, το οποίο πωλείται σπάνια και κρατά πολύ υψηλή τιμή.
Και είναι πραγματικά κρίμα να βλέπει κανείς ένα τέτοιο διαμάντι να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση που βλέπουμε στις φωτογραφίες.

Το συμβάν έγινε στην Ολλανδία και έχει να κάνει με έξοδο του αυτοκινήτου από τον δρόμο και σύγκρουσή του με τον κορμό ενός δέντρου. Ευτυχώς δεν προέκυψε πυρκαγιά και οι επιβάτες ήταν τυχεροί να ξεφύγουν με ελαφρείς τραυματισμούς.
Όμως η πανέμορφη Enzo έχει πάθει μεγάλη ζημιά που ίσως και να είναι δύσκολο να επισκευαστεί. Το πως συνέβη το περιστατικό δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί.

Αυτό που κυκλοφορεί ως φήμη είναι ότι την κόκκινη Ferrari οδηγούε ένας μηχανικός από έναν dealer της Ferrari της περιοχής, στον οποίο μάλλον ανήκε η Enzo καθώς είχε πινακίδες “δοκιμής”.
Το χτύπημα έχει γίνει ακριβώς πίσω από την πλάτη του επιβάτη και η ζημιά είναι πολύ μεγάλη. Η Enzo είναι αρκετά σπάνια, καθώς κατασκευάστηκαν μόλις 400 από το 2002 έως το 2004. Όταν ήταν καινούργια κόστιζε περίπου 1 εκατ. ευρώ, ενώ τώρα πωλούνται για πάνω από 3 εκατ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό