21.9 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Δείτε ποιον ξένο αφήνει εκτός 12άδας ο Γιώργος Μπαρτζώκας στον τελικό του Super Cup

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πήρε την απόφασή του! Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί χωρίς τον Σακίλ ΜακΚίσικ κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR, στο τελικό του Super Cup (Κυριακή 29/09, 20:30 – ΕΡΤ3). Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός κλήθηκε να διαλέξει τους έξι από τους επτά ξένους που θα έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν για τον πρώτο τίτλο της φετινής σεζόν, αφήνοντας στον πάγκο τον Αμερικανό.

Η επιλογή του Έλληνα τεχνικού ήταν να μην συμπεριλάβει τον ανέτοιμο 34χρονο φόργουορντ στην αποστολή, καθώς θεωρείται ανέτοιμος μιας και που μπήκε πρόσφατα στους ίδιους ρυθμούς προπονήσεων και προετοιμασίας με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Σακίλ ΜακΚίσικ έμεινε εκτός αποστολή και στον ημιτελικό απέναντι στο Περιστέρι (Σάββατο 28/09), λόγω του περιορισμού που επιβάλλει ο κανονισμός των εγχώριων διοργανώσεων με τον αριθμό αλλοδαπών και γηγενών παικτών.

Παράλληλα, στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν θα είναι οι τραυματίες Μουσταφά Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοβ και Κίναν Έβανς, οι οποίοι είναι γνωστό πως δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν σύντομα. Επομένως, οι έξι ξένοι που θα αγωνιστούν σήμερα για τον Ολυμπιακό θα είναι οι εξής: Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Λούκα Βιλντόζα, Εβάν Φουρνιέ, Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεφ και Μόουζες Ράιτ.

Από μεριάς του Παναθηναϊκού AKTOR, o Εργκίν Αταμάν επέλεξε να αφήσει εκτός 7άδας ξένων τον Τσεντί Οσμάν, ενώ στους έξι που θα αγωνιστούν δεν συμπεριέλαβε τον Λορέντζο Μπράουν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό