14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δείτε -και ακούστε- τους πρώτους γύρους στο Ring (Video)

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Lamborghini Revuelto έκανε το επίσημο ντεμπούτο της τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους ως διάδοχος της Aventador. Διαθέτοντας υβριδικό κινητήρα V12, είναι το ισχυρότερο μοντέλο παραγωγής στην ιστορία της εταιρείας.
Με χρόνο 0-100 χλμ/ώρα σε 2,5 δευτερόλεπτα, γνωρίζουμε ότι είναι πολύ γρήγορη – τουλάχιστον στα χαρτιά. Φαίνεται όμως ότι η αυτοκινητοβιομηχανία θέλει να αποδείξει τις δυνατότητές της σε μία από τις πιο απαιτητικές πίστες του κόσμου.
Ένα νέο κατασκοπευτικό βίντεο μας μεταφέρει στο Nurburgring, όπου η Revuelto κάνει μερικούς γρήγορους γύρους.
Το κλιπ ξεκινά με πλάνα από την πολύ προσεκτική εκφόρτωση του οχήματος και στη συνέχεια συνεχίζει πολύ γρήγορο ρυθμό μέσα στην πίστα.
Δεν ξέρουμε τι κάνει η Lamborghini στο Ring αλλά υπάρχουν δύο σενάρια. Η ιταλική μάρκα θα μπορούσε να κάνει κάποιες τελικές ακριβείς ρυθμίσεις και τελειοποίηση πριν από τις πρώτες παραδόσεις σε πελάτες. Εναλλακτικά, η Lambo θα μπορούσε να αξιολογεί τις επιδόσεις της Revuelto στο Nurburgring και πιθανόν να ετοιμάζεται για κάποιο νέο ρεκόρ.
Παρά την ηλεκτρική υποστήριξη, ο κινητήρας V12 του Revuelto ακούγεται εκπληκτικά σε αυτό το νέο βίντεο. Υπενθυμίζεται ότι ο V12 των 6,5 λίτρων της Lambo συνδυάζεται με τρεις ηλεκτροκινητήρες σε ένα υβριδικό σύστημα που αποδίδει συνδυαστικά 1.001 ίππους.
Αυτή η ισχύς μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός νέου οκτατάχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό