24.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δείτε ένα απίστευτο Nissan Navara με 1.000 άλογα!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το δημοφιλές pick-up της Nissan, το οποίο βρίσκεται στην φάση αλλαγής στην επόμενη γενιά, είναι ένα από τα αγαπημένα pick-up των βελτιωτών ανά τον κόσμο.
Κυρίως γιατί έχουν στην διάθεσή τους ένα εκπληκτικό μοτέρ, αυτό του GT-R, το οποίο ανεβάζει εύκολα την ιπποδύναμή του σε τετραψήφια νούμερα.

Το αγριεμένο Navara που βλέπουμε στις φωτογραφίες, χρειάστηκε κοντά δυο χρόνια να ετοιμαστεί από μία βρετανική εταιρία, η οποία χρησιμοποίησε τον κινητήρα του GT-R, ανεβασμένο όμως από τα 3,8 στα 4,1 λίτρα.
Την ανιούσα πήραν και οι ίπποι, οι οποίοι έφθασαν αισίως στους 1.000, καθιστώντας αυτό το Navara ένα από τα πιο γρήγορα pick-up στον κόσμο (αν και δεν έχουμε στοιχεία για τις επιδόσεις του).

Το Navara R όπως ονομάζεται έχει πολλές αλλαγές και στο αμάξωμα με ένα εντυπωσιακό αεροδυναμικό πακέτο, πιο μεγάλους θόλους στους τροχούς, φαρδύτερα μετατρόχια κ.ά.

Η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός custom αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη, ενώ έχουν προστεθεί ειδικά αμορτισέρ, έχουν γίνει βελτιώσεις στο πλαίσιο, και υπάρχουν και τροχοί 20 ιντσών με ειδικά αγωνιστικά φρένα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό