19.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

‘Δείξαμε ότι είμαστε καλά επιθετικά, έχουμε αυτοματισμούς’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ
22.09.2021 | 22:10

Ο Βρουσάι στην αναμέτρηση του Βόλου με τη Λαμία
INTIME

Ο Βρουσάι, ο οποίος σκόραρε το τέταρτο γκολ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, υπογράμμισε πως η ομάδα του έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση επιθετικά.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 4-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης για την 3η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Μάριο Βρουσάι στις δηλώσεις του στη NOVA μετά το τέλος της αναμέτρησης ανέφερε πως η ομάδα του απέδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση επιθετικά και ικανή να βγάλει αυτοματισμούς στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βρουσάι:

Για το “μπασκετικό” γκολ του: “Ήθελα να προστατεύσω τη μπάλα, οπότε ας το πούμε και έτσι”.

Για τα συναισθήματα του για το γκολ: “Αυτό που κρατάμε πρώτα από όλα είναι το αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα είμαι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα ώστε να βοηθήσω κι άλλο την ομάδα να επεκτείνει το σκορ. Έληξε 4-1, βάλαμε αρκετά γκολ, βγάλαμε αυτοματισμούς στο παιχνίδι μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Με αυτές τις ομάδες που παίζουν πίσω, όσο εύκολο κι αν φαίνεται είναι εξίσου δύσκολο. Δείξαμε ότι είμαστε καλά επιθετικά, έχουμε αυτοματισμούς και σκοράραμε τέσσερα γκολ”.

Για το αν είναι μήνυμα μετά το 0-0 με τον Ατρόμητο: “Όπως είδαν όλοι κόντρα στον Ατρόμητο είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τη μία μέρα μπορεί να πετύχεις τρία γκολ με ελάχιστες φάσεις και την άλλη να κάνεις 15 ευκαιρίες και να μην βάλεις ούτε ένα. Θεωρώ ότι και με τον Ατρόμητο ήμασταν καλοί στο επιθετικό κομμάτι, απλά έλειψε το γκολ”.

Για το ποια είναι η θέση του στον Ολυμπιακό: “Είμαστε πολλοί παίκτες, αλλά είναι πολλά και τα παιχνίδια. Θα χρειαστεί όλοι να είμαστε έτοιμοι, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Είτε είμαστε μικρότεροι ή μεγαλύτεροι ο ένας πρέπει να βοηθάει τον άλλο. Εγώ δουλεύω καθημερινά έτσι ώστε να αποδεικνύω πως είμαι έτοιμος για μία ευκαιρία”.

Για τον πανηγυρισμό του με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο: “Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Αβραάμ και τι έχει προσφέρει στην ομάδα και όχι μόνο. Δεν το είχα σκεφτεί καν, απλά έτσι αντέδρασα εκείνη τη στιγμή και πήγα κατευθείαν σε αυτόν. Επειδή είναι ο αρχηγός”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό