12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δανάη Παππά: Το όνειρο ζωής της και οι διακοπές στο βουνό σε διάλειμμα από τα γυρίσματα του Σασμού!

Ειδήσεις Ελλάδα

Αυτές τις μέρες η Δανάη Παππά ή αν προτιμάτε η Θοδώρα του Σασμού έχει προφανώς κενό από τα γυρίσματα του Σασμού όπου πρωταγωνιστεί και φυσικά άδραξε την ευκαιρία να φύγει για φθινοπωρινή απόδραση! 

Τι καλύτερο λοιπόν μέσα στον Οκτώβριο από τις πρώτες διακοπές στο βουνό, για να εξερευνήσει τα πολύ ρομαντικά φθινοπωρινά τοπία με τον αγαπημένο της Λάμπρο Λάζαρη.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψαν και οι δύο μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο instagram βρέθηκαν στην μαγευτική Παύλιανη στη Φθιώτιδα που ενδείκνυται για τέτοιου είδους αποδράσεις αυτή την περίοδο.

Το ζευγάρι όμως, μας εξέπληξε για ακόμα μία φορά αφού δεν επέλεξε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής αλλά βρέθηκε εκεί με βαν που μοιάζει πραγματικά με ένα ολοκληρωμένο σπίτι.

Ενθουσιασμένη μάλιστα η Δανάη Παππά ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο από το εσωτερικό του βαν, αποκαλύπτοντας συγχρόνως και το όνειρο ζωής της. Όπως έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών από το βαν:

«Όνειρο ζωής να πάρω ένα βαν και να γυρίσω όλη την ΕλλάδαΠρώτο δοκιμαστικό ένα διήμερο στην Παύλιανη».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Η όμορφη ηθοποιός και ο γοητευτικός επιχειρηματίας σύντροφός της έδειξαν να απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή στο βουνό, κοντά στη φύση και μέσα σε ένα πραγματικά υπέροχο φθινοπωρινό τοπίο που λες και είχε βγει από σκηνικό ταινίας.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασαν:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό