20.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δανάη Μπάρκα: Το βαθυστόχαστο μήνυμα που έστειλε στους ακόλουθούς της

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ανάρτηση που μας γέμισε με θετική ενέργεια και αισιοδοξία.

Η Δανάη Μπάρκα είναι ένα ταλαντούχο κορίτσι που λατρεύαμε να ακολουθούμε εδώ και καιρό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η γλυκιά κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου ανήκει στις γυναίκες που ξέρουν να σε κερδίζουν και να κρατάνε ζωντανό το ενδιαφέρον ώστε εσύ να εξακολουθείς να τις παρακολουθείς.

Η ηθοποιός-παρουσιάστρια, είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Ιnstagram όπου μετρά σήμερα περισσότερους από 182 χιλιάδες ακόλουθους. Καθημερινά μοιράζεται με το κοινό τα κομψά looks της εντός του τηλεοπτικού πλατό αλλά και στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή.

Πριν λίγες ώρες η 28χρονη πόσταρε μια φωτογραφία όπου ποζάρει ευδιάθετη με casual look που αναμφίβολα της ταιριάζει πολύ. Συγκεκριμένα επέλεξε μια μαύρη παντελόνα την οποία συνδύασε με ένα ανοιχτόχρωμο ριγέ πουκάμισο. Το ιδιαίτερο πλέξιμο στα μαλλιά, έδωσε teen vibes στη συνολική της εικόνα. Το μήνυμά της ωστόσο ήταν ό,τι πιο σωστό και βαθυστόχαστο διαβάσαμε σήμερα.

 Η Δέσποινα Βανδή πήγε στην Κρήτη και εντυπωσίασε με τις αναλογίες της

«Κανείς δεν μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε άσχημα,χωρίς την δική σας συγκατάθεση. Μην αφήνετε τίποτα να σας επηρεάζει παρά μόνο τα όμορφα,τα ωραία ή τα αληθινά!» έγραψε χαρακτηριστικά η γλυκιά παρουσιάστρια και εμείς συμφωνούμε απόλυτα.

φωτογραφιών: @danai_barka

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό