26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Δαβίδ εναντίον Γολιάθ στον τελικό του Champions League

Ειδήσεις Ελλάδα

H ώρα για την απόλυτη μάχη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έφτασε! Απόψε στις 22:00(CosmoteSports1), στο χορτάρι του εμβληματικού Wembley του Λονδίνου, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπορούσια Ντόρντμουντ θα διεκδικήσουν το ιερό δισκοπότηρο του στον τελικό του Champions League.

Δαβίδ εναντίον Γολιάθ. Τα δεκατέσσερα ευρωπαϊκά των Μαδριλένων κόντρα στο ένα των Γερμανών, το τεράστιο μπάτζετ της ”βασίλισσας” κόντρα στους υπερασπιστές του ”κίτρινου τείχους”, του πιο γνωστού πετάλου παγκοσμίως.

«Νικήσαμε αμέτρητα προβλήματα για να φτάσουμε μέχρι τον τελικό στο Λονδίνο. Οι παίχτες μου διαθέτουν φοβερές ικανότητες και έχουν τον χαρακτήρα του νικητή. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν τα πάντα για να πάμε το έπαθλο στη Μαδρίτη», τόνισε ο Κάρλος Αντσελότι, ο προπονητής της Ρεάλ.

«Είναι απίστευτο ότι βρισκόμαστε στον τελικό του Champions League, όμως αξίζαμε να φτάσουμε στο Λονδίνο. Κάναμε σπουδαία πορεία και δημιουργήσαμε απίστευτα συναισθήματα. Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε φαβορί και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο απέναντι στη Ρεάλ. Ωστόσο, είναι μόνο ένας αγώνας και κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού μπορούν να γίνουν τα πάντα. Αυτό το έχουμε αποδείξει περίτρανα φέτος», υποστήριξε ο Έντιν Τέρζιτς, ο τεχνικός της Μπορούσια.

Η πιθανή ενδεκάδα της Ντόρτμουντ: Κόμπελ – Ρίερσον, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Μάτσεν – Τσαν, Σάμπιτσερ – Αντεγέμι, Μπραντ, Σάντσο – Φίλκρουγκ.

Η πιθανή ενδεκάδα της Ρεάλ: Λούνιν– Καρβαχάλ, Νάτσο, Ρίντιγκερ, Μεντί – Καμαβινγκά, Κρος, Βαλβέρδε – Μπέλινγκχαμ – Βινίσιους, Ροντρίγκο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό