20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δίας Δίου: Καταγγέλλει πέσιμο από… φουσκωτούς στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας

Ειδήσεις Ελλάδα

Κλίμα τρομοκρατίας στην Καρδίτσα καταγγέλλει ο Δίας Δίου.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δίας Δίου, με την οποία κάνει λόγο για επίθεση κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στην Καρδίτσα, με αντίπαλο την Αναγέννηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μάρτυρες μιας απαράδεκτης συμπεριφοράς που γυρίζει το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω έγινε η ομάδα μας σήμερα στην Καρδίτσα, απέναντι στην τοπική Αναγέννηση. Καταγγέλλουμε την αναίτια επίθεση 8 ευσωμων “κυρίων “της τοπικής ομάδος στον προπονητή και τον συνεργατη του κατά την είσοδό τους στη φυσούνα, στο ημίχρονο του μεταξύ μας αγώνα κι ενώ το σκορ ήταν 0-0.Να τονίσουμε βέβαια πως με τον όρο “επίθεση” εννοούμε ύβρις, απειλές και μπουνιές στη πλάτη κατά τη προσπάθεια τους να φύγουν προς τα αποδυτήρια.

Είναι ξεκάθαρο πως πρόθεση της γηπεδούχου ομάδας ήταν να επηρεάσει αρνητικά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας, κάτι που όπως αποδείχθηκε, έγινε. Θεωρούμε ότι η απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά ήταν στοχευμένη, γι αυτό και καταγγέλλουμε το γεγονός, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν τιμά έναν τόσο ιστορικό σύλλογο.

Η Αναγέννηση έχει μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν έχει ανάγκη τέτοια απαράδεκτα περιστατικά στο γήπεδο της. Οι οπισθοδρομικές αυτές καταστάσεις μικραίνουν την ομάδα της Καρδίτσας και την ιστορία της.

Όσο για το ποδόσφαιρο, λυπούμαστε πολύ «κύριοι» αλλά καταφέρατε σήμερα να το γυρίσετε πολλά χρόνια πίσω…

Η συγγνώμη του προπονητή σας κυρίου Αμανατίδη στα αποδυτήρια μας μετά το τέλος του αγώνα ,δεν σας δίνει και άφεση!!!

Για τον Δία ΔίουΤο Δ.Σ.».

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό