23.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Γκρεμίζονται οι καψούρες, έχω φάει και εγώ τα παραμύθια»

Ειδήσεις Ελλάδα

H Δήμητρα Παπαδοπούλου το βράδυ της Τετάρτης 25/01 βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night show με αφορμή το νέο της βιβλίο, «Ο έρωτας δεν είναι παιχνίδι μωρό μου».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρωτώντας περισσότερα για το περιεχόμενο του βιβλίου της, ζήτησε από την καλεσμένη του να μιλήσει για τον διαχωρισμό ανάμεσα στον έρωτα και την αγάπη.

«Ο έρωτας είναι παιχνίδι και έχει πολύ συγκεκριμένους νόμους και παίζεται. Η αγάπη δεν έχει τόσους κανόνες. Είναι ένα αίσθημα πολύ ανώτερο που είμαστε λίγοι για να το πετύχουμε γιατί έχουμε ένα “εγώ” πολύ μεγάλο, παλεύουμε να φύγει το “εγώ” από τη μέση. Θα ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι αν είχαμε τους νόμους της αγάπης. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ένα αίσθημα ανώτερο, είμαστε πολύ “λίγοι” για να το πετύχουμε. . Ο έρωτας η καψούρα είναι που παλεύεις να έχεις τον άλλο κτήμα, φεύγει δύο μέτρα πιο πέρα και τρομάζεις. Αυτά είναι παιχνίδια του εγώ», τόνισε.

Και συμπλήρωσε η Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Γκρεμίζονται οι καψούρες και απομυθοποιούνται. Ευχής έργον είναι να μένει η αγάπη από όλα αυτά, όχι τα παραμύθια. Έχω φάει παραμύθια και εγώ».

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό