25.6 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου: Τα όνειρα που βλέπει με τον Ανδρέα και η συγκατοίκηση εδώ και 15 χρόνια

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια εφ’ όλη της ύλης συνέντευξη έδωσε η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε για τον Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ αποκάλυψε ότι τα τελευταία 15 χρόνια συζεί με έναν άνθρωπο.

«Πώς ζείτε αυτή τη στιγμή; Ζείτε πλουσιοπάροχα;» την ρωτάει η Σταματίνα Τσιμτσιλή και εκείνη απαντά: «Αυτή τη στιγμή επειδή έχουν τελειώσει οι εκκρεμότητές μου με την εφορία, έφυγαν όλα τα σπίτια από πάνω μου και το μόνο που κατόρθωσα ήταν να ξεχρεώσω και αυτό ήταν για μένα μια μεγάλη ανάσα. Το ότι δεν χρωστάω πουθενά και ζω με έναν μισθό 1400 ευρώ.

Γύρω στα 15 χρόνια συζώ με έναν φίλο μου και τον αισθάνομαι σαν να ήταν αδερφός μου χρόνια. Δεν υπήρξε τίποτα ερωτικό μεταξύ μας ποτέ. Συνέχεια βλέπω τον Ανδρέα στον ύπνο μου. Βλέπω διάφορες στιγμές πότε καλές και πότε κακές. Νιώθω ότι είναι ο φύλακας άγγελός μου».

Για την σχέση της με την πίστη εξήγησε: «Αγαπώ τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, τον λατρεύω θα έλεγα. Πηγαίνω στη Μυτιλήνη και στη Σύμη στον Πανορμίτη. Με έχει σώσει από πολύ δύσκολες καταστάσεις. Έχω φτάσει πολλές φορές στο χείλος του γκρεμού και αισθάνομαι σαν ένα θεϊκό χέρι να σε σηκώνει και να σε βάζει στη θέση σου. Δεν πέρασα εύκολα χρόνια. Και μοναξιά και δυσκολίες οικονομικές… ξεπεράστηκαν ευτυχώς όλα».

Όσο για το αν θέλησε ποτέ να αποκτήσει παιδί με τον Ανδρέα; «Ήταν δύσκολες οι συνθήκες που ζούσαμε με τον Ανδρέα για να αποκτήσουμε ένα παιδί. Ήταν αρρώστιες, νοσοκομεία, αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις, ειδικά δικαστήρια. Δεν ήταν εύκολο για μένα γιατί δεν είχα ηρεμία».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό