22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δήμητρα Κωστάκη για GNTM: “Οι κριτές δεν έχουν την ίδια καριέρα με εμένα και είναι προσβλητικοί”

Ειδήσεις Ελλάδα

Καταπέλτης η Δήμητρα Κωστάκη για το GNTM4, όπου κατά τη γνώμη της οι κριτές δεν σέβονται τους διαγωνιζόμενους και είναι προσβλητικοί απέναντί τους, 

Το αγαπημένο μοντέλο των 90s με αξιοζήλευτη καριέρα στον χώρο, παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη το πρωί της Τρίτης 9-11, και μίλησε για όλους και για όλα. Αρχικά, ανέφερε τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να σταματήσει το μόντελινγκ σε ηλικία 26 ετών και το πώς πορεύεται μέχρι σήμερα. Μιλώντας στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και την Δέσποινα Καμπούρη, προέβη σε μεγάλες αποκαλύψεις.

Μίλησε για την έννοια του μοντέλου, ,της εμφάνισης, αλλά και της προσωπικότητας, που χωρίς αυτή δεν πηγαίνεις πουθενά. Αναλυτικά: «Δεν αποδέχομαι τον τίτλο International Top Model, γιατί πρέπει να είσαι γνωστή παγκοσμίως. Είμαι ένα καλό μοντέλο των 90’s. Σταμάτησα στα 26 μου το μόντελινγκ, γιατί δεν μου άρεσε άλλο αυτή η δουλειά. Δεν μου άρεσε η απόρριψη που υπήρχε παρότι είχα πετύχει αρκετά, το κύκλωμα, που έπρεπε να είμαι αρεστή και να τα πηγαίνω καλά με όλους.

Η εξωτερική εμφάνιση είναι το εισιτήριο για να ξεκινήσεις στο μόντελινγκ, αν δεν έχεις προσωπικότητα, δεν κάνεις τίποτα. Ο κόσμος που ασχολείται με το μόντελινγκ αγαπάει τη δημοσιότητα, αλλά ένα μοντέλο που είναι πετυχημένο δεν χρειάζεται να είναι σελέμπριτι»

«Ένα μοντέλο που θεωρώ πως είναι συγκλονιστική αλλά δεν την ξέρει κάνεις στην Ελλάδα πάρα την τρομερή της καριέρα, είναι η Ροζάνα Γεωργίου. Από τις συνεργασίες μου ξεχωρίζω αυτές με τον Valentino, Moschino, Roberto Cavalli, τη συμμετοχή μου στο θέατρο τέχνης Καρόλου Κουν και την εκπομπή Γάτες. Στην Ελλάδα τα πρώτα τρία χρονιά δεν δούλευα καθόλου γιατί δεν τους άρεσα. Αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου στο εξωτερικό, γιατί διαφορετικά είπα πως θα σταματήσω από το μόντελινγκ».

«Από τα πρώτα κάστινγκ που έκανα στο εξωτερικό ήταν με τον οίκο Moschino. Σε μισή ώρα με είχαν κλείσει για το σόου. Ο οικος Valentino με έκλεισε βλέποντας με να κάνω πρόβα για άλλο σχεδιαστή, στην piazza di spagna, νόμιζα ότι μου έκαναν πλακά. Έχασα πολλές δουλείες, ενώ ήταν κλεισμένες γιατί προωθούσαν άλλες κοπέλες από το πρακτορείο και επειδή δεν έκανα σχέσεις με τους μάνατζερ. Ένα βραδύ είπα «τέλος» με το μόντελινγκ και άλλαξα και το κινητό μου για να μην με βρίσκει κάνεις. Ήθελα να κάνω οικογένεια».

«Ο πρώτος μου σύζυγος, Ηλίας Ζάρμπαλης, με είδε στα καλλιστεία του Ant1. Ήθελε να με γνωρίσει, με έκλεινε συνέχεια σε δουλείες και προέκυψε το ειδύλλιο και μείναμε μαζί 11 χρονιά. Χωρίσαμε και μετά από 3 μήνες, γνώρισα τον δεύτερο σύζυγο μου, επίσης Ηλία. Παντρεύτηκα ξανά και έκανα και τρίτο παιδί», ανέφερε για τους δύο συζύγους της και τα τρία της παιδιά. Το τελευταίο διάστημα δεν είμαι καλά, γιατί «έφυγε» ξαφνικά η μητέρα μου. Δεν ξέρω αν θα ξεπεραστεί ποτέ αυτή η απώλεια», πρόσθεσε η Δήμητρα Κωστάκη.

Τέλος, η Δήμητρα Κωστάκη, δεν δίαστασε να πάρει θέση κατά του Greece’s Next Top Model, της κριτικής επιτροπής αλλά και τον ρόλο της Βίκυς Καγιά στο πρότζεκτ:«Δεν νομίζω ότι στο GNTM επιλέγουν για κριτική επιτροπή άτομα που έχουν κάνει αυτή την καριέρα σαν εμένα. Εγώ δεν μπαίνω σε ρόλους και δεν μου αρέσει που είναι προσβλητικοί οι κριτές απέναντι στα παιδιά. Τη Βίκυ Καγιά δεν τη θεωρώ κριτική επιτροπή. Ήταν παρουσιάστρια, όλο το πρότζεκτ ήταν επάνω της».

Nα σημειωθεί ότι στον δεύτερο κύκλο του Next top Model το 2009, η Δήμητρα Κωστάκη συμμετείχε σε ένα επεισόδιο, παραδίδοντας μαθήματα πασαρέλας στις διαγωνιζόμενες. Η Βίκυ Καγιά την είχε χαρακτηρίσει βασίλισσα της πασαρέλας.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Δήμητρα Κωστάκη: «Έχω μπει στον ρόλο της κλασικής Ελληνίδας μάνας»

Δήμητρα Κωστάκη: «Δεν υπάρχει χώρος για τα μοντέλα»

Δήμητρα Κωστάκη: «Θα έλεγα ότι ήμουν μάλλον ένα δειλό παιδί»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό