35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Δήμητρα Γαλάνη: «Θα απέχω από το τραγούδι, ό,τι ονειρεύτηκα το έχω πετύχει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη μοναδική Δήμητρα Γαλάνη φιλοξένησε την Τρίτη το βράδυ στο Mega Stories η Δώρα Αναγνωστοπούλου. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, η μεγάλη Ελληνίδα καλλιτέχνιδα, ύστερα από ερώτηση της παρουσιάστριας, απάντησε εάν σκέφτεται να σταματήσει το τραγούδι: 

«Με μεγάλη χαρά. Την έχω φανταστεί και σχεδόν την κάνω την επόμενη μέρα», είπε η Δήμητρα Γαλάνη και συνέχισε: «Πολύ σύντομα θα απέχω πολύ περισσότερο και είναι λογικό μετά από τόσα χρόνια.

Δεν μου κάνει πόνο, δεν αισθάνομαι ότι μου προκαλεί έλλειψη. Έχω ζωή, έχω ανθρώπους δίπλα μου και γύρω μου, έχω να διαβάσω, έχω να δω, χιλιάδες πράγματα.

Ο,τι ονειρεύτηκα το έκανα και εύχομαι έτσι να πάει μέχρι τέλους γιατί εξακολουθώ να ονειρεύομαι», είπε στη Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Δήμητρα Γαλάνη, αναφέρθηκε και στις στιγμές που ένιωσε να έχει φτάσει στα άκρα στη ζωή της:

«Φιρί φιρί το πήγαινα. Γύρισα πίσω μόνη μου. Με πήρα από τον σβέρκο και με γύρισα σαν τα γατιά γιατί κατάλαβα ότι κάνω βλακεία κι είπα άντε ηλίθια και με γύρισα. Γίνεται αυτό σε έναν τόσο συναισθηματικό άνθρωπο να υπάρχει μία τέτοια ορθολογιστική αντιμετώπιση. Η μουσική μου με γύριζε πίσω κάθε φορά που πήγαινα να φτάσω στα άκρα. Πού πας; Έχεις υποχρεώσεις. Μπορείς να το καταλάβεις ως μητέρα. Αλλιώς λειτουργείς όταν έχεις παιδιά κι αλλιώς όταν δεν έχεις.

Όταν έχεις είσαι alert. Είναι κάπως το ίδιο κι εκεί αισθάνεσαι και λες τι παιχνίδι παίζεις; Έχεις υποχρέωση να επιβιώσεις, να υπάρξεις κι άσε τις βλακείες. Δεν με νοιάζει αν είσαι ευάλωτος, έχεις υποχρέωση στην ίδια σου την τέχνη και στο χάρισμα σου. Δεν το κάνουμε ό,τι θέλουμε αυτό. Τις έκανα τις βλακείες και το κατάλαβα», κατέληξε η Δήμητρα Γαλάνη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό