35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Δήμητρα Βαμβακούση για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Το μωρό μοιάζει στον κούκλο άνδρα μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Για την ζωή της με τον σύζυγό της Γιώργο Αγγελόπουλο και τον μωρό τους μίλησε η Δήμητρα Βαμβακούση στην εκπομπή “Πρωινό ΣουΣου” όπου ήταν καλεσμένη. Με πολύ τρυφερά λόγια και ένα τεράστιο χαμόγελο δεν μπορούσε να κρύψει πόσο ευτυχισμένη και ερωτευμένη είναι:

«Το μωρό μου μοιάζει στον κούκλο άνδρα μου. Ανυπομονώ να μιλήσει το μωρό μας. Προσπαθώ να περνάω πολύ χρόνο με το μωρό. Όταν λείπω, το τηλέφωνο το έχω δίπλα μου, αλλά εμπιστεύομαι πολύ τον Γιώργο. Τις νύχτες ξυπνάει και ο Γιώργος και το μωρό. Στην εγκυμοσύνη πήρα 22 κιλά και τα έχασα. Δεν μπορώ να περιγράψω όσο νιώθω για το μωρό μας, είναι μια ευλογία που την έχουμε.

Ο Γιώργος αγαπάει τη γυναίκα σε όλες τις εκφάνσεις. Ο Γιώργος με κάνει να αγαπάω τον εαυτό μου περισσότερο. Προσπαθούμε να δούμε πού μας ταιριάζει να μείνουμε, στην Αθήνα ή τη Σκιάθο. Ο Γιώργος θέλει να μάθει στην κόρη μας τη θάλασσα.

Με σόκαρε το γεγονός ότι ο κόσμος έψαχνε να μάθει για μένα και τη σχέση μου με τον Γιώργο. Δεν με απασχολεί που μας περιμένουν κάμερες στο αεροδρόμιο, απλά δεν μου αρέσει να απασχολώ γιατί υπάρχουν σημαντικά κοινωνικά θέματα γύρω μας. Θα έκανα κάτι τηλεοπτικά μόνο στο πλευρό του Γιώργου. Αισθάνομαι ευγνώμων που έχουμε δημιουργήσει τον Φύλακα Άγγελο και βοηθάμε παιδιά», κατέληξε η Δήμητρα Βαμβακούση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό