23.7 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Δήλωση Μάριου Ηλιόπουλου για τις αποχωρήσεις στην ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Ειδήσεις Ελλάδα

Θέση σε όλα όσα γράφονται και ακούγονται τις τελευταίες ώρες για τις σχέσεις του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη πήρε ο Μάριος Ηλιόπουλος. Μετά την αποχώρηση των Γιάννη Παπαδόπουλου και Παναγιώτη Κονέ από την ΠΑΕ ΑΕΚ, αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για τις σχέσεις του Μάριου Ηλιόπουλου με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Για αυτό και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ πήρε θέση με επίσημη δήλωση, θέλοντας να βάλει τέλος στη φημολογία των τελευταίων ωρών αναφορικά με τις σχέσεις των δυο ανδρών.

Ο Ηλιόπουλος ξεκαθαρίζει πως στόχος του είναι να κάνει μεγάλη την ΑΕΚ και αναφέρεται στον σεβασμό που τρέφει για τον πρώην ιδιοκτήτη της ομάδας, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αναλυτικά η δήλωση του Μάριου Ηλιόπουλου:

«Γενικά δεν είναι προτεραιότητά μου να κάνω δηλώσεις αλλά να κάνω πράξεις. Είμαι από την πρώτη μέρα σε αυτή τη διαδικασία για την μεγάλη ΑΕΚ… την ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ. Ο σεβασμός μου για τον Δημήτρη Μελισσανίδη είναι και παραμένει μεγάλος, αμετάβλητος και αδιαμφισβήτητος».

Θυμίζουμε πως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος μίλησε και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας προ ημερών για το θέμα: «Όσον αφορά τυχόν αποχωρήσεις που μπορεί να προκύπτουν, δεν θέλω να επηρεάζεται κανένας, δεν αλλάζει τίποτα στην καθημερινότητά μας εμείς είμαστε εδώ και εγώ προσωπικά για όποιον χρειαστεί οτιδήποτε, είμαι εδώ για όλους σας και συνεχίζουμε κανονικά όπως και πριν, είμαστε οικογένεια».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό