23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δέσποινα Μοιραράκη: Συνελήφθη στην Τεχεράνη – Κινδύνευσε με φυλάκιση

Ειδήσεις Ελλάδα

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022, 10:40

 

Η γνωστή επιχειρηματίας Δέσποινα Μοιραράκη εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το βράδυ της Παρασκευής, με αφορμή όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο Ιράν, σχετικά με τη δολοφονία της 22χρονης Μαϊσά Αμινί. Η Δέσποινα Μοιραράκη μοιράστηκε με τους τηλεθεατές την σοκαριστική εμπειρία που βίωσε η ίδια πριν λίγα χρόνια στην Τεχεράνη.

Να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Δέσποινας Μοιραράκη μετά τον χαμό του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη.

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Μοιραράκη αποκάλυψε: «Συνέβη στις δύο το μεσημέρι και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Τρομοκρατήθηκα, είναι η αλήθεια. Οι γυναίκες, εκείνες οι αστυνομικίνες, ήταν πάρα πολύ απότομες και εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν πως εξακολουθούσαν να μου μιλούν στα αγγλικά και με είχαν σε μια αγωνία για το τι θα μου συμβεί μέχρι να δω τον συνεργάτη μου, τον Πέρση να φτάνει.

Ήρθε μετά ο Πέρσης, μίλησε μαζί τους στα περσικά και μου εξήγησε πως είχα κάνει ένα μεγάλο αδίκημα γιατί φαινόταν η φράντζα μου. Δεν το ξεχνώ. «Έχεις κάνει ένα πολύ μεγάλο αδίκημα! Τα μαλλιά σου, οι τρίχες της κεφαλής, φαίνονται και καλύπτουν την επιδερμίδα! Για αυτό πρέπει να τιμωρηθείς και αύριο το πρωί πρέπει να οδηγηθείς στο δικαστήριο» μου είχε πει».

«Η ποινή θα μπορούσε να ήταν φυλάκιση μέχρι και ενός χρόνου από όσα μου εξήγησε. Όλα αυτά τα λέω γιατί και μιαν άλλη στιγμή είχαμε υποστεί και κάτι άλλο με τον γιο μου στο Πακιστάν. Εγώ γενικότερα πηγαίνω στις χώρες της Ανατολής», δήλωσε στο τέλος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram   

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό