31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Δέσποινα Βανδή για Μπισμπίκη: «Ο Βασίλης έφερε τη χαρά στην καθημερινότητά μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Mια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή  στο MEGA και στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα της στο τραγούδι, τις περιοδείες της αλλά και στον Βασίλη Μπισμπίκη.

Αισθάνομαι ευλογημένη και γεμάτη

«Μέχρι σήμερα μπορώ να συνδέομαι με τον κόσμο μέσα από τη μουσική μου. Συνεχίζουμε την περιοδεία μας σε όλη την Ελλάδα. Η Κρήτη  είναι ένας τόπος που μπορώ και συντονίζομαι, βάφτισα τα παιδιά μου εκεί, για εμένα σημαίνει πάρα πολλά.

Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να μείνω για πάντα στην Κρήτη, αλλά σίγουρα θα μπορούσα να ζήσω ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου».

Όπως είπε η ίδια, ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης, έχει κάνει κάποια αγορά στην Κρήτη και η τραγουδίστρια θα βρίσκεται εκεί για τα επόμενα χρόνια.

«Υπήρχαν τραγούδια που έγραφε ο Φοίβος και δεν πίστευα ότι είναι σπουδαία τραγούδια, αλλά έγιναν επιτυχίες, όπως ‘Η αυλή του παράδεισου’».

Πως είναι η Δέσποινα Βανδή ως μητέρα

«Θα πρέπει να ρωτήσεις τα παιδιά μου πως είμαι ως μητέρα. Δεν υπάρχουν ούτε τέλειοι γονείς ούτε τέλεια παιδιά, όλοι κάνουμε τα λάθη μας. Ανήκω στην κατηγορία των εργαζομένων γυναικών που έδωσα όλο τον ελεύθερο χρόνο της ζωής μου στα παιδιά μου και δεν το έχω μετανιώσει στιγμή».

«Έχω μάθει να μη με αφορά πια η γνώμη των άλλων, έκαστος έχει τη γνώμη του, ειδικά τώρα με την άνεση των social media. Στα πρώτα μου χρονιά που υπήρχαν κίτρινες εκπομπές με επηρέαζαν οι αρνητικές κριτικές, αλλά αυτό άρχισε να αλλάζει σταδιακά από τη γέννηση της Μελίνας και μετά.

Τα τελευταία 10 χρονιά ζω με τη φιλοσοφία ότι δεν θα με σταματήσει τίποτα στο να κάνω αυτό που θέλω και νιώθω ότι με εκφράζει».

Είχα αναθεωρήσει πολλά πράγματα στη ζωή μου πριν έρθει ο Βασίλης στη ζωή μου

«Είχα αναθεωρήσει πολλά πράγματα στη ζωή μου πριν έρθει ο Βασίλης (Μπισμπίκης) στη ζωή μου, αυτός μου έφερε όμως τη χαρά στην καθημερινότητά μου. Αν ο Βασίλης πίστευε ότι έκανα για μία παράσταση που θα ετοίμαζε, θα το έκανα τρέχοντας! Το λάθος που έκανα μία ζωή είναι να κοιτάω πάντα την επομένη ήμερα, αλλά επιτέλους ήρθε η στιγμή που αποφάσισα να ζω το τώρα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό