23.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Δέσποινα Βανδή – Άννα Βίσση: Ήπιαν μαζί καφέ και έχουμε τις photos

Ειδήσεις Ελλάδα

Άλλη μία έκπληξη από τις δύο αγαπημένες τραγουδίστριες.

Ποιος να μας έλεγε πριν από μερικά χρόνια ότι θα έφτανε η στιγμή που θα βλέπαμε Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση μαζί σαν δύο φίλες; Η αλήθεια είναι ότι για πολύ καιρό κυκλοφορούσε η φήμη ότι οι δύο τραγουδίστριες δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά και ότι οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες. Ώσπου ο Νίκος Κοκλώνης είχε την πραγματικά μεγάλη έμπνευση να τις ενώσει στο stage για χάρη του Just The 2 Of Us και να χαρίσει στο κοινό μία στιγμή που δεν περίμενε με τίποτα να δει.

Αφότου η μεγάλη εκείνη στιγμή πραγματοποιήθηκε, σίγουρα δεν περιμέναμε κάτι ανάλογο να ξανασυμβεί σε άμεσο διάστημα. Έλα, όμως, που διαψευστήκαμε πριν από λίγο.

Η δύο μεγάλες τραγουδίστριες του Ελληνικού στερεώματος συναντήθηκαν για καφέ.

«Guess what…και στον καφέ ταιριάζουμε!? #almondcapuccino», έγραψε η Βανδή στη φωτογραφία που ανέβασε.

Η Βίσση, από την άλλη πλευρά, έβαλε για caption στο δικό της post: «Επίσημη καλεσμένη η @desp1navandi …special guest @garsenakos#future #sharingideas #womeninaction #panik #dontpanic»

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς μας ετοιμάζουν οι αγαπημένες μας τραγουδίστριες, όμως, εφόσον το κάνουν μαζί, θα είναι σίγουρα καταπληκτικό. Η γενική ιδέα είναι ότι πρόκειται για κάποια μουσική συνεργασία.

Δες τις φανταστικές φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό