24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δένδιας: Το Δίκαιο της Θάλασσας μοναδική αρχή επίλυσης ζητημάτων θαλασσίων ζωνών 

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ν. Δένδιας συναντήθηκε με τον ομόλογό του, της Σιγκαπούρης, Βιβιάν Μπαλακρίσναν στο περιθώριο των εργασιών της 55ης Συνόδου του οργανισμού «ASEAN»

Η Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS) είναι η μοναδική αρχή επίλυσης ζητημάτων θαλασσίων ζωνών παγκοσμίως επισήμανε την Τρίτη ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. 

Ο κ. Δένδιας συναντήθηκε με τον ομόλογό του, της Σιγκαπούρης, Βιβιάν Μπαλακρίσναν στο περιθώριο των εργασιών της 55ης Συνόδου του οργανισμού «ASEAN» (Association of South – East Asian Nations) που διεξάγεται στην Καμπότζη. 

Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών συζήτησαν για τη συνεργασία μεταξύ της Ελλάδας και της Σιγκαπούρης και σε διεθνείς οργανισμούς, τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, την Ουκρανία και την UNCLOS ως μοναδική αρχή επίλυσης ζητημάτων θαλασσίων ζωνών παγκοσμίως, όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Δένδιας. 

Συναντήθηκα στο περιθώριο της Συνόδου των ΥΠΕΞ ASEAN με τον ομόλογό μου της Σιγκαπούρης V.Balakrishnan. Συζητήσαμε για: συνεργασία 🇬🇷-🇸🇬 & σε Διεθνείς Οργανισμούς, εξελίξεις σε Αν.Μεσόγειο, Ουκρανία & #UNCLOS ως μοναδική αρχή επίλυσης ζητημάτων θαλασσίων ζωνών παγκοσμίως. pic.twitter.com/dgeJlgHrNA

— Nikos Dendias (@NikosDendias) August 2, 2022



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό