31.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Δάκρυα συγκίνησης από Παπαπέτρου-Λεσόρ μετά το ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού AKTOR

Ειδήσεις Ελλάδα

Ονειρικές στιγμές για τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Βερολίνο. Μία χρονιά πολλών αλλαγών, η οποία «αναγέννησε» την ομάδα και από τις τελευταίες θέσεις στη Euroleague, την οδήγησε στην κορυφή της Ευρώπης. Με μπροστάρη τον Εργκίν Αταμάν, το «τριφύλλι» ράβει το έβδομο αστέρι μετά από μία μαγική εμφάνιση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να ξεκίνησε… φουριόζα στον τελικό, όμως ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε το τέλειο ματς και κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της ισπανικής ομάδας. Ο Ματίας Λεσόρ και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, δεν μπορούσαν να αντιληφθούν το τι έχει γίνει.

Οι δύο «πράσινοι» βάλανε τα κλάματα από τη συγκίνηση μόλις ολοκληρώθηκε ο αγώνας και δεν μπορούσαν να πιστέψουν στο τι συνέβη. Μία χρονιά με τρομερές αλλαγές, πολύ δουλειά, η οποία όμως κατέληξε με τον μεγαλύτερο και πιο σημαντικό τίτλο που θα μπορούσε να κατακτήσει η ομάδα.

Η κορυφή της Ευρώπης, ανήκει δίκαια στον Παναθηναϊκό AKTOR, με τον Κώστα Σλούκα να πραγματοποιεί μία απίστευτη εμφάνιση στον τελικό και να δίνει ουσιαστικά την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα του, ως σωστός αρχηγός. Το πάρτι έχει ξεκινήσει στο Βερολίνο και η ατμόσφαιρα είναι μοναδική, κάτι το οποίο δικαιούνται. Υπενθυμίζουμε ότι οι «πράσινοι» με το έβδομο ευρωπαϊκό τους, ξεπέρασαν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ σε τίτλους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό