21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γύρισαν τα «ασημένια» κορίτσια του πόλο – Η υποδοχή στις δευτεραθλήτριες κόσμου (+photos)

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην Ελλάδα επέστρεψε η Εθνική νεανίδων του πόλο, μετά την τεράστια επιτυχία και την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

Η Ομοσπονδιακή Τεχνικός Ευτυχία Καραγιάννη, μαζί με τις Δέσποινα Ανδρεάδη, Δέσποινα Καλογεροπούλου, Μαρία Καραγιάννη, Αριάδνη Καραμπέτσου, Ευτυχία Κωνσταντοπούλου, Διονυσία Κουρέτα, Βασιλική Λασκαρίδου, Στεφανία Σάντα, Χριστίνα Σιούτη, Σοφία Τορνάρου, Φωτεινή Τριχά, Ευφροσύνη Τσιμάρα και Νεφέλη Χαλδαίου έφεραν ένα ακόμα μετάλλιο για την Ελλάδα μας.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πόλο κάτω των 18 έφτασαν μέχρι και τον τελικό, όπου λύγισαν στις λεπτομέρειες από τις ΗΠΑ, αλλά μας χάρισαν το ασημένιο μετάλλιο, έχοντας εκπληκτικές εμφανίσεις.

Το μεσημέρι της Τρίτης (9/8) η ελληνική αποστολή, την οποία συνόδευαν η συνεργάτης της ομοσπονδιακού Κατερίνα Οικονομοπούλου, ο φυσιοθεραπευτής Σταμάτης Φώτογλου, η διεθνής διαιτητής Ναταλία Μαρκοπούλου και ο αρχηγός αποστολής Γιώργος Κανελλόπουλος, επέστρεψε στην Ελλάδα από το Βελιγράδι, με φίλους και συγγενείς να περιμένουν τις νεαρές πρωταγωνίστριες για να τις συγχαρούν.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την άφιξη:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό