26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Έφτασε στον ανακριτή ο δράστης

Ειδήσεις Ελλάδα

Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων έφτασε ο 50χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στο Μενίδι προκειμένου να απολοφηθεί.

Ο δράστης έφτασε σήμερα 20 Μαΐου κατά τις 10.45 στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την υπεράσπιση στην απολογία του θα ομολογήσει την πράξη θα δηλώσει μετανιωμένος , και θα ισχυριστεί πως δεν ήθελε να σκοτώσει την 40χρονη αλλά τον σύντροφο της γιατί δεν άντεχε να την βλέπει με άλλον άντρα. Αυτή την ώρα βρίσκεται στο γραφείο του ανακριτή.

Ο 50χρονος -που είναι μέσα στο λευκό όχημα που εικονίζεται στο βίντεο- είχε λάβει προθεσμία από τον ανακριτή και σήμερα αναμένεται να απολογηθεί.

Ο άνδρας που ομολόγησε το έγκλημά του αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο ίδιος συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή της Φυλής και ομολόγησε το έγκλημά του, σοκάροντας με τις περιγραφές του. Τόνισε ότι ξύπνησε το πρωί και πήγε στο σημείο που έγινε το φονικό, καθώς γνώριζε ότι από εκεί περνά καθημερινά η πρώην σύζυγός του στις 5.30. Ανέφερε ότι έβγαλε το μαχαίρι μόλις την αντίκρισε και στη συνέχεια την πλησίασε και άρχισε να τη μαχαιρώνει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό