23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γρηγόρης Ψαριανός: «Η ΕΥΠ μπορεί να παρακολουθεί όποιον θέλει» – Ειδήσεις – νέα

Ειδήσεις Ελλάδα

Αίσθηση έχει προκαλέσει η τοποθέτηση του πρώην βουλευτή των ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ και Ποταμιού και υποψηφίου με τη Νέα Δημοκρατία, χωρίς να καταφέρει να εκλεγεί, Γρηγόρη Ψαριανού, καθώς ο τελευταίος δήλωσε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Open πως η ΕΥΠ μπορεί να παρακολουθεί τον οποιονδήποτε, εάν συντρέχει κάποιος λόγος.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ας πούμε πως η ΕΥΠ κάνει μια δουλειά. Ποια δουλειά κάνει; Οφείλει να παρακολουθεί τον πρωθυπουργό, τους υπουργούς, τους βουλευτές, τους εκλεγμένους, τους δικαστικούς, τους δημοσιογράφους. Αυτή είναι η δουλειά της ΕΥΠ».

Ο, επίσης συμμετέχων στο πάνελ, δημοσιογράφος Νίκος Μερτζάνης απάντησε λέγοντας πως «αυτή ήταν η δουλειά της ΕΥΠ επί χούντας».

Μητσοτάκης: «Η μάχη απέναντι στον καρκίνο μας αφορά όλους» Δείτε τις δηλώσεις Ψαριανού

Στις αντιδράσεις των συνομιλητών του, οι οποίοι προέβαλαν τις ενστάσεις τους λέγοντας πως πρέπει να υπάρχει έλεγχος και να ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των παρακολουθήσεων μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα, ο κ.Ψαριανός απάντησε: «Πρέπει να μας εξηγήσει γιατί τους παρακολουθεί; Πρέπει να βγάζει δελτίο Τύπου;».

Εν συνεχεία, ο πρώην βουλευτής αναφέρθηκε και στον συνδικαλισμό στην ΕΥΠ λέγοντας: «Εγώ δεν δουλεύω στην ΕΥΠ, ούτε σκοπεύω να δουλέψω. Αλλά αυτοί που δουλεύουν στην ΕΥΠ είναι εργαζόμενοι και έχουν και συνδικαλισμό, έχουμε μια υπηρεσία πληροφοριών που είναι συνδικαλισμένη. Σε ποια χώρα γίνεται αυτό, στη Σιέρα Λεόνε, στο Λουξεμβούργο, σε ποια άλλη χώρα;».

«Παρακολουθεί πέντε συγκεκριμένους, πρέπει να μας εξηγήσει γιατί τους παρακολουθούσε», είπε σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του. «Η ΕΥΠ οφείλει να παρακολουθεί όσους νομίζει ότι πρέπει να παρακολουθούνται και δεν οφείλει να εξηγεί στη θεία μου γιατί», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό