22.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γρηγόρης Αρναούτογλου – Σταμάτης Γαρδέλης: H ένταση που δημιουργήθηκε στο πλατό του «The 2night show»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021, 10:30

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μετά την αποχώρησή του από τη φάρμα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night show» και μίλησε για πολλά θέματα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όμως κάποια στιγμή επικράτησε ένταση μεταξύ τους στο πλατό.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής είπε στον ηθοποιό:  «Γιατί με πηγαίνεις στην Φάρμα και με τρέχεις Σταμάτη μου. Εγώ την Φάρμα την παρουσίασα πριν από είκοσι χρόνια. Θέλω να γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω. Έχεις έναν άνθρωπο που σε αγάπησε πολύ. Εγώ τις ψεύτικες τηλεοπτικές αγάπες τις έχω γραμμένες ξέρεις που. Αγαπώ γιατί μεγάλωσα μαζί σου. Μην γνωρίζοντας το παρελθόν, δεν κάνουμε τίποτα στο μέλλον… Με στενοχωρείς, δεν καταλαβαίνει ο κόσμος τι εννοείς. Με στενοχωρεί γ…ο, δεν καταλαβαίνω. Σε έφερα εδώ για συγκεκριμένο λόγο. Σου εξηγώ από την αρχή την εκτίμησή μου και τον σεβασμό μου. Μην μου γκρεμίζεις το παρελθόν… Γιατί δεν με αφήνεις, θέλω να με σεβαστείς όπως σε σέβομαι», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Από την πλευρά του, ο Σταμάτης Γαρδέλης είπε: «Δεν πιστεύω ότι μιλάω ακατανόητα ούτε περίεργα. Μερικές φορές λέω πράγματα που ξεσηκώνω από έργα ή δουλειές που έχω κάνει. Μου αρέσει όλη η πορεία μου που έχω φτάσει ως εδώ, δεν αποποιούμαι τίποτα. Οι ταινίες μου είναι η προίκα μου αλλά δεν θέλω να γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω. Το παρόν, εμπεριέχει το παρελθόν. Είχα μια ποιητική φύση από πάντα. Γιατί μου το ακυρώνεις αυτό;».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό