18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γρίφος με την επίσκεψη της Άννας Μαρίας Βέλλη στο σπίτι του Νίκου Μπάρτζη

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πρώην παίκτρια του reality διέψευσε πως πήγε στην Κόρινθο

Αρκετά ερωτηματικά προκάλεσε το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor, που κέρδισε η Μπλε ομάδα το βράδυ της Τετάρτης. Οι παίκτες μεταφέρθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο προκειμένου να επικοινωνήσουν με τους αγαπημένους τους συγγενείς.

«Ήρθε η φίλη σου και έφαγε γαλακτομπούρεκο. Περιμένουμε και τους άλλους», έγραψε ο αδελφός του Νίκου Μπάρτζη και το μυαλό του παίκτη πήγε στην Άννα Μαρία Βέλλη.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega, το πρωί της Πέμπτης, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας ανέφερε πως: «Μίλησα με τον κ. Γιώργο Μπάρτζη και μας είπε ότι δεν έχει πάει στην Κόρινθο η Άννα Μαρία Βέλλη. Μπερδεύτηκε σε αυτό που έγραφε. Ήθελε να γράψει ότι θα πάει να φάει γαλακτομπούρεκο».

Όμως και η Άννα Μαρία Βέλλη διέψευσε το βράδυ της Τετάρτης, αφού προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα στο Survivor, πως πήγε στην Κόρινθο ώστε να επισκεφθεί την οικογένεια του Νίκου Μπάρτζη. Η πρώην παίκτρια του Survivor «ανέβασε» ένα Instastory στο οποίο ξεκαθάριζε πως δεν πήγε στην Κόρινθο.

«Όχι δεν πήγα Κόρινθο. Είχα κάνει μια επικοινωνία με τον αδελφό του και είπαμε “κάποια στιγμή να έρθω για το φημισμένο γαλακτομπούρεκο”. Ο Νίκος μάλλον το κατάλαβε αλλιώς. Αν και τώρα το λιγουρεύτηκα», έγραψε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό