21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Γουέστ Χαμ: Νέα πρόταση για τον Σκαμάκα της Σασουόλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Γουέστ Χαμ συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα «ζεστή» για την περίπτωση του Σκαμάκα, γι’ αυτό και κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση για την απόκτησή του.

Τα «σφυριά» δεν το βάζουν κάτω στην περίπτωση του Ιταλού σέντερ, αφού «χτύπησαν» και πάλι την πόρτα της Σασουόλο καταθέτοντας μία νέα προσφορά που ξεπερνά τα 35 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το Sky Sport Italia.

Η Γουέστ Χαμ γνωρίζει πως όσο είναι στο παιχνίδι η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ισχυρό ανταγωνισμό και γι’ αυτό δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Η Σασουόλο από την άλλη έπεσε από τις αρχικές απαιτήσεις της (50 εκατ. ευρώ) στα 45 εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει όμως πως υπάρχει ακόμα μία διαφορά που προσεγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ.

Ο Σκαμάτσα δεν βρέθηκε στην αποστολή του χθεσινού φιλικού της Σασουόλο με την Σούντιρολ, κάτι που ίσως σημαίνει πως η απόσταση δεν φαντάζει τόσο μεγάλη για τους εμπλεκόμενους του deal και γι’ αυτό ο παίκτης προστατεύτηκε από ενδεχόμενο τραυματισμό.

Όσον αφορά την Παρί Σεν Ζερμέν, δεν έχει επικοινωνήσει με την ιταλική ομάδα για τον παίκτη τις τελευταίες δέκα μέρες, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο πρόεδρος της Σασουόλο, Τζιοβάνι Καρνεβάλι και μετά την απόκτηση του Εκιτίκε έχει στρέψει τις βλέψεις στον Μουκιέλε και την ενίσχυσή της άμυνάς της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό