20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γουάντα Νάρα: Ζήτησε και επίσημα διαζύγιο από τον Μάουρο Ικάρντι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Γουάντα Νάρα δεν ξέχασε ποτέ την απιστία από τον σύζυγό της, Μάυρο Ικάρντι, και βάζει οριστικό τέλος στον επταετή γάμο τους, από τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Η Γουάντα Νάρα φέρεται να ζήτησε επίσημα διαζύγιο από τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή. Τις τελευταίες ώρες, διέρρευσε ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ακούγεται η Νάρα να λέει ότι ετοιμάζει τα χαρτιά του διαζυγίου!

Διαβάστε ακόμη: Γουάντα Νάρα: Κάνει τα μπάνια της στην Ιμπιζα και βάζει… φωτιά στη θάλασσα

«Κάρμεν, έρχομαι στην Αργεντινή επειδή χωρίζω με τον Μάουρο. Θα μείνω μερικές παραπάνω ημέρες και μετά θα έρθω πίσω και θα σου δώσω τα εισιτήρια και ό,τι άλλο χρειάζεσαι. Τρέχω με τις διαδικασίες του διαζυγίου επειδή δεν το αντέχω άλλο και ζήτησα διαζύγιο» ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων η εντυπωσιακή ξανθιά.Οι φήμες περί χωρισμού του ζευγαριού φούντωσαν, μετά και τις διακοπές της Γουάντα Νάρα στην Ίμπιζα. Η ίδια είχε διαψεύσει προ μηνών τις φήμες πως είχε απαντήσει στην απιστία του Ικάρντι με το ίδιο νόμισμα έχοντας μια εφήμερη σχέση με έναν από τους άνδρες της ασφάλειάς της όταν ήταν στην Αργεντινή.

Οι τριγμοί στη σχέση του ζευγαριού ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο όταν η Νάρα ανακάλυψε ότι ο άνδρας της την έχει απατήσει. Ωστόσο η ηθοποιός και μοντέλο τον συγχώρεσε καθώς έβαλε πάνω από όλα το καλό της οικογένειάς της. Μάλιστα με ανάρτηση στα social media φρόντισε να στείλει και ένα… σαφές μήνυμα στην «πέτρα του σκανδάλου», Τσίνα Σουάρες. «Την οικογένειά μου τη φροντίζω εγώ, τις πουτ@νες η ζωή» έγραψε στον λογαριασμός της, στον οποίο… επέστρεψε το όνομα Ικάρντι, δίπλα στο πατρικό της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό