27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Γουάιτ, Αντεμπάγιο και Τέιτουμ πήγαν με το μετρό στην O2 Arena του Λονδίνου για το φιλικό της Team USA με το Νότιο Σουδάν

Ειδήσεις Ελλάδα

TEAM USA

ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ
21.07.2024 | 09:04

PRINTSCREEN

Με το μετρό του Λονδίνου έφτασαν στην O2 Arena οι Τζέισον Τέιτουμ, Μπαμ Αντεμπάγιο και Ντέρικ Γουάιτ το βράδυ του Σαββάτου (20/7), με τους Αμερικανούς διεθνείς να μοιράζονται την πρωτόγνωρη εμπειρία στα social media.

Λίγο έλειψε να πέσει “θύμα” μεγάλης έκπληξης η Team USA απέναντι στο Νότιο Σουδάν, με τους Αφρικανούς να βάζουν δύσκολα στην Dream Team του Στιβ Κερ, η οποία, τελικά, πήρε τη φιλική νίκη στο Λονδίνο χάρη στον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ωστόσο, το στιγμιότυπο της βραδιάς αποτυπώθηκε πριν από το τζάμπολ και την έναρξη της αναμέτρησης, καθώς μερίδα των Αμερικανών έφτασαν στην O2 Arena με το μετρό. Οι Τζέισον Τέιτουμ, Μπαμ Αντεμπάγιο και Ντέρικ Γουάιτ επέλεξαν αυτόν τον τρόπο για να αφιχθούν στο γήπεδο, με τους τρεις διεθνείς σούπερ σταρ να μοιράζονται την πρωτόγνωρη εμπειρία στα social media.

Στην αντίπερα όχθη, ο Άντονι Ντέιβις πήγε στο γήπεδο με αυτοκίνητο, κάτι που του κόστισε να φτάσει… αργά στην O2 Arena, λόγω της κίνησης που συνάντησε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό