19.6 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Γνωστός… καβγατζής παίκτης του Survivor ανέλαβε γενικός αρχηγός σε ποδοσφαιρική ομάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Τάκης Καραγκούνιας προσφέρει στη Γ’ Εθνική… άρωμα από Survivor! Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΪ προσελήφθη ως Γενικός Αρχηγός του Παναιγιάλειου, από την πόλη δηλαδή από την οποία κατάγεται.

Ο Τάκης Καραγκούνιας είχε γίνει γνωστός για την έντονη και… εκρηκτική προσωπικότητά του, αλλά και για την αγάπη που τρέφει για το Αίγιο. Ο ίδιος αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν είχε αναλάβει παρόμοιο ρόλο στον Παναιγιάλειο, ενώ έχει υπάρξει διαιτητής στη Super League για αρκετά χρόνια.

Μιλώντας στην κάμερα του «STAR Κεντρικής Ελλάδας» μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Μαλεσίνα, ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής: «Δεν είμαι τυχαίος στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ήμουν 5 χρόνια διαιτητής στη Β΄ Εθνική και 3 χρόνια στη Superleague, οπότε έχω κι εγώ λίγη μυρωδιά από το ποδόσφαιρο. Μου έγινε αυτή η πρόταση από την διοίκηση της ομάδας και ήρθα για να βοηθήσω όσο μπορώ με τις γνώσεις μου, σε μία ομάδα που έχω μεγαλώσει μαζί της. 

Είναι πρωτάθλημα επιβίωσης, ο Παναιγιάλειος έχει μάθει να επιβιώνει στα δύσκολα. Έχουμε τους παλαιστές εδώ (έδειξε το σήμα της ομάδας) και έχουμε μάθει να επιβιώνουμε. Θα δείξει η πορεία τι θα γίνει. Εύχομαι καλό πρωτάθλημα σε όλες τις ομάδες και οι διαιτητές να σφυρίζουν όπως πρέπει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό