19.8 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Γνωστή κολυμβήτρια το… γύρισε στο OnlyFans και κάνει «πάταγο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Λουάνα Αλόνσο, η οποία είχε αποβληθεί στο Παρίσι λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς, έκανε λογαριασμό στο OnlyFans και φρόντισε να ευχαριστήσει και τους ακολούθους της. Ήδη η Παραγουανή κολυμβήτρια πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων είχε τραβήξει όλα τα βλέμματα της δημοσιότητας πάνω της. Η Λουάνα είχε απομακρυνθεί το καλοκαίρι από το Ολυμπιακό Χωριό για λόγoυς ανάρμοστης συμπεριφοράς, αλλά τουλάχιστον πραγματοποίησε διαφορετικά όνειρα της.

Μετά την απόσυρση της από την ενεργό δράση, η Λουάνα Αλόνσο ανακοίνωσε ότι δημιούργησε δικό της λογαριασμό στο Only Fans, ευχαριστώντας ταυτόχρονα και τους ακολούθους της στο instagram.

Ο λόγος που «ανοίγει» OnlyFans

Από ότι φαίνεται η Λουάνα δεν πτοήθηκε από τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς αγώνες, και εκμεταλλευόμενη τους 1 εκατομμύριο ακολούθους της αποφάσισε να δημιουργήσει λογαριασμό στην γνωστή ιστοσελίδα. Και μάλιστα δεν σταματά να διαφημίζει καθημερινά την ιστοσελίδα της. 

Τι είναι το OnlyFans

Το OnlyFans είναι μια συνδρομητική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, όπου οι χρήστες, οι οποίοι πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, μπορούν να πωλούν ή/και να αγοράζουν αποκλειστικό περιεχόμενο ενήλικου ενδιαφέροντος, αν και η χρήση του δεν περιορίζεται αναγκαστικά σε αυτό. Η πλατφόρμα χρησιμοποιείται κυρίως για προώθηση ενήλικου περιεχομένου. Εκεί, οι χρήστες δημοσιεύουν βίντεο και φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους, οι οποίοι προστατεύονται από ένα «τοίχος πληρωμής», δηλαδή μια μηνιαία συνδρομή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό