22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γνήσιες άδειες χρήσης σε πολύ χαμηλές τιμές

Ειδήσεις Ελλάδα

Οποιοσδήποτε μπορεί να κατεβάσει το Microsoft Office, αλλά το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να αποκτήσετε μια άδεια χρήσης για να το ενεργοποιήσετε και να το χρησιμοποιήσετε κανονικά. Επίσης, υπάρχει το Microsoft 365, αλλά αυτό απαιτεί την καταβολή ετήσιας συνδρομής. Παρόλο που το Microsoft 365 είναι η πιο δημοφιλής και ευρέως χρησιμοποιούμενη πλατφόρμα Office σήμερα, η Microsoft εξακολουθεί να κυκλοφορεί παραδοσιακά πακέτα λογισμικού κάθε λίγα χρόνια.

Η πιο πρόσφατη έκδοση είναι το Microsoft Office 2021, για αυτά τα πακέτα η πληρωμή είναι εφάπαξ, αγοράζετε το λογισμικό και έχετε μια ισόβια άδεια χρήσης. Εάν χρειάζεστε μόνο ορισμένες εφαρμογές του Microsoft Office και το συνδρομητικό μοντέλο του Office 365 δεν σας βολεύει, τότε το MS Office 2021 είναι μια καλή επιλογή. Στο πιο πρόσφατο Keysfan Software Sale, το τελευταίας γενιάς Office 2021 Pro κοστίζει μόνο 25,25€! Αν θέλετε να απολαύσετε περισσότερες εκπτώσεις, μπορείτε να αγοράσετε το Office 2021 Pro Plus για 5 PCs (για χρήστες Windows), με την τιμή να αντιστοιχεί σε μόλις 13,65€ το καθένα!

Το κατάστημα Keysfan εξειδικεύεται στις πωλήσεις γνήσιων αδειών χρήσης και λογισμικού εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας βαθμολογία 95% στην πλατφόρμα Trustpilot χάριν στην μεγάλη προσοχή που δίνει στις ανάγκες των πελατών. Το Keysfan παρέχει τεχνική υποστήριξη 24/7 για κάθε αγοραστή από την στιγμή της αγοράς μέχρι την εγκατάσταση του λογισμικού που έχει επιλέξει. Και σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά με το κλειδί, το Keysfan προχωρά άμεσα στην αντικατάσταση του χωρίς καμία αναμονή.

Χωρίς να χρειάζεσαι κάποιο εκπτωτικό κουπόνι, θα βρεις στο Keysfan τα παρακάτω προϊόντα στις αναγραφόμενες τιμές:

Με το κουπόνι SKF50 λαμβάνετε έκπτωση 50% στα παρακάτω (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του κουπονιού):

Χρήσιμο Λογισμικό

Γιατί να επιλέξεις το Keysfan

Εξοικονόμηση χρημάτων: Μπορείς να αγοράσεις τις τελευταίες εκδόσεις Windows ή Office και να λαμβάνεις όλα τα επίσημα updates και patches από τη Microsoft με πολύ χαμηλό κόστος

Γνησιότητα προϊόντων: Το λογισμικό που επιλέγεις το κατεβάζεις απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και στη συνέχεια χρησιμοποιείς το κλειδί που αγόρασες από το Keysfan για να το ενεργοποιήσεις. Τα κλειδιά είναι απολύτως γνήσια και νόμιμα, και μάλιστα το Keysfan παρέχει εγγύηση για κάθε άδεια.

Εξυπηρέτηση πελατών 24/7: Το Keysfan μένει δίπλα στον πελάτη σε ό,τι χρειαστεί ο τελευταίος και με άμεση ανταπόκριση στο support @ keysfan.com

Αξιοπιστία: Το Keysfan έχει συνολική βαθμολογία 4.8 και 95% στο Trustpilot με περισσότερα από 700 πραγματικά reviews πελατών.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό