27.4 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Γλυφάδα: Χειροπέδες στον γιο δολοφονημένου «νονού» της Greek Mafia

Ειδήσεις Ελλάδα

Χειροπέδες σε έναν 33χρονο, ο πατέρας του οποίου υπήρξε για χρόνια «σημείο αναφοράς» στην επονομαζόμενη Greek Mafia, πέρασαν τα ξημερώματα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στην περιοχή της Γλυφάδας. Ο λόγος; Εντοπίστηκε να μεταφέρει με πολυτελές, μαύρο τζιπ, μία κυνηγετική καραμπίνα, ένα πιστόλι των 9mm και δεκάδες φυσίγγια.

Ειδικότερα, ήταν περίπου 01:30 τα ξημερώματα της Τρίτης (18/6) όταν οι άνδρες της ΟΠΚΕ έκριναν ύποπτο το θηριώδες τζιπ και αποφάσισαν να ελέγξουν τον οδηγό του, στη συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Πανώπης. Και όπως αποδείχτηκε είχαν δίκιο, καθώς ο έλεγχος έβγαλε «λαβράκι».

Φωτο: ΕΛΑΣ

Ο 33χρονος γιος του δολοφονημένου, πριν από περίπου δύο χρόνια, πάλαι ποτέ ηγετικού μέλους της Greek Mafia ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετά νευρικός κατά τον έλεγχο καθώς όπως αποδείχτηκε έκρυβε στο χώρο των αποσκευών, μία κυνηγετική καραμπίνα την οποία κατέχει νόμιμα, 55 φυσίγγια των 12 cal, μία κουκούλα «FULL FACE», ένα ζεύγος γάντια μηχανής και έναν ασύρματο.

Κρυμμένο πιστόλι στην πλάτη της θέσης του συνοδηγού

Επίσης, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο στην πλάτη της θέσης του συνοδηγού, ένα πιστόλι των 9mm το οποίο κατείχε παράνομα, με γεμιστήρα των 15 φυσιγγίων εντός και ένα φυσίγγιο δίπλα. Όπως ήταν φυσικό συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας για τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του.

Τα όπλα, τα φυσίγγια, το πολυτελές όχημα και τα άλλα αντικείμενα κατασχέθηκαν, ενώ ο 33χρονος οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης για να αποφασιστεί η ποινική του μεταχείριση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό