33.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Γλέντι Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Τζέριαν Γκραντ στη Μύκονο με «Final Countdown»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια ιδιαίτερη σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό AKTOR η οποία τον βρήκε άκρως επιτυχημένο τόσο ως πρωταθλητή Ευρώπης, όσο και ως πρωταθλητή Ελλάδας.

Τα πανηγύρια των «πρασίνων» ξεκίνησαν με το που τελείωσε ο πέμπτος τελικός των Playoffs της Basket League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, για να ακολουθήσει η απονομή και η φιέστα του εγχώριου τίτλουστο επιστέγασμα μιας σεζόν όπου κατακτήθηκαν τα δύο πιο σημαντικά τρόπαια.

Σειρά πήρε η νυχτερινή έξοδος των πρωταθλητών όπου γιόρτασαν τις επιτυχίες τους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής με τις πρωινές ώρες της Κυριακής (16/06), όμως οι Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Τζέριαν Γκραντ δεν αρκέστηκαν μόνο σε αυτό.

Ο Ισπανός φόργουορντ και ο Αμερικανός γκαρντ δεν έχασαν καθόλου χρόνο και το πήγαν… σερί για να μεταβούν στη Μύκονο και να περάσουν μαζί τις πρώτες ημέρες των διακοπών τους, χωρίς ωστόσο να διακόψουν το γλέντι τους.

Οι δύο άσοι του Παναθηναϊκού AKTOR βρέθηκαν σε νυχτερινό μαγαζί του νησιού των ανέμων και όπως ήταν αναμενόμενο γνώρισαν την αποθέωση από φίλους της ομάδα που βρίσκονταν εκεί. Μάλιστα, ο DJ έπαιξε και πασίγνωστο άσμα του «The Final Countdown» με τους δύο παίκτες να το απολαμβάνουν ενώ στην οθόνη του μαγαζιού παρουσιάστηκαν τα ονόματα των Ερνανγκόμεθ και Γκραντ μαζί με τη λέξη «πρωταθλητές» στα αγγλικά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό