31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

«Γκούγκλαρα και είδα ότι ψάχνουν το διαζύγιο και το ύψος μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στον καναπέ του The 2night show, κάθισε την Τρίτη τα μεσάνυχτα ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος μίλησε για πολλά θέματα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μεταξύ των οποίων ήταν και η… ανακάλυψη που έκανε όταν κάποια στιγμή έψαξε τι αναζητά περισσότερο ο κόσμος σχετικά με εκείνον στο google:

«Κάποια στιγμή γκούγκλαρα το όνομά μου και βλέπω ότι το πρώτο αποτέλεσμα που έβγαζε είναι το διαζύγιό μου και το δεύτερο το ύψος μου, πόσο ύψος έχω. Και λέω: ‘ρε παιδί μου, τι καήλα έχουν με το ύψος μου’. Εμένα δεν με νοιάζει, δεν με απασχόλησε ποτέ. Ακόμα και σε μηνύματα όμως αν δεις, όταν θέλουν να γράψουν κάτι αρνητικό για μένα, γράφουν: ‘α τον κοντό’», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής του αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και τους δυο γιους του:

«Για να φτάσει πλέον κάτι στα παιδιά μου από την προσωπική μου ζωή, θα πρέπει να είναι κάτι πολύ σοβαρό, που θεωρώ ότι αξίζει να φτάσει. Όλο αυτό μεγεθύνεται. Δεν ξέρω αν έχει έρθει ακόμα αυτή η στιγμή, γιατί εσκεμμένα το έχω αφήσει λίγο εκτός. Προσπαθώ να τακτοποιήσω άλλες εκκρεμότητες που έχουν ανοίξει στη ζωή μου τελευταία. Είναι ένα θέμα περίεργο και δευτερεύον για μένα.

Για να πάει στο επόμενο βήμα κάτι από την προσωπική μου ζωή, δεν είναι της παρούσης ακόμα για μένα. Το βάρος μου είναι στα παιδιά μου. Δεν έχουμε συνεπιμέλεια, έχω τα παιδιά 3μιση μέρες την εβδομάδα. Είναι η μεταβατική μου φάση που μετά από αυτό πάντα βγαίνει κάτι καλύτερο. Θέλω να είναι όσο πιο ανώδυνο γίνεται για τα παιδιά», κατέληξε ο frontman των Onirama για τη ζωή του μετά το διαζύγιό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό