26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Γκολ σε Τούμπα και Τρίπολη, κάλυψη στην OPAP Arena

Ειδήσεις Ελλάδα

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Superleague, με τις οποίεςολοκληρώνεται και η 11 η αγωνιστική και το BetMarket.gr έχει τις στοιχηματικές προτάσεις τηςημέρας.

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (17:30)

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην κέρδισε την Αμπερντίν μεσοβδόμαδα για τους ομίλους του ConferenceLeague, προκρίθηκε, όμως, στην επόμενη φάση. Όσον αφορά τις εντός των συνόρων υποχρεώσεις, προέρχεται από το εντυπωσιακό διπλό (2-4), στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου έκανε μια πραγματικά πολύ καλή εμφάνιση. Επιθετικά ο «δικέφαλος» του Βορράς είναι πάρα πολύ αποτελεσματικός, μιας και έχει σκοράρει από τουλάχιστον δύο τέρματα σε 9 από τα 10 τελευταία παιχνίδια του. Αμυντικά, όμως, δείχνει ασυνεπής, κάνοντας ακόμη και λάθη συγκέντρωσης. Ο Παναιτωλικός έκανε ένα πισωγύρισμα και ηττήθηκε στην έδρα του από τον Αστέρα Τρίπολης (0-1), σε ένα παιχνίδι που αν και ήταν καλύτερος (1.24 – 0.44 xGoals) και έπαιζε με παίκτη παραπάνω για περίπου μισή ώρα.

Η φόρμα, η ανωτερότητα και η έδρα του ΠΑΟΚ δίνουν προβάδισμα στους γηπεδούχους. O«Δικέφαλος του Βορρά» αφήνει ερωτηματικά με την αμυντική του συνέπεια, την ώρα που οΠαναιτωλικός δημιουργικά είναι αξιόλογος. Γι’ αυτό και θα πάμε στο 1 & Goal/Goal, πουβρίσκεται σε απόδοση 3.25.

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ (19:30)

Η ΑΕΚ έχασε από τη Μαρσέιγ με 0-2 ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί η γκέλα (1-1) κόντρα στηνΚηφισιά. Η ομάδα του Αλμέιδα δεν διανύει και την καλύτερη της περίοδο, όμως δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες. Η τακτική του Αλμέιδα, με τη συνεχή πίεση και τον επιθετικό προσανατολισμό, αφήνει αρκετά εκτεθειμένη την άμυνα, εξ ου και τα εύκολα τέρματα που δέχεται. Η Λαμία στάθηκε εξαιρετικά κόντρα στον Παναθηναϊκό και θα μπορούσε να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας. Οι φιλοξενούμενοι είναι καλοί επιθετικά, ενώ για το επίπεδο τους παρουσιάζονται αξιόλογοι και αμυντικά, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να ξεχωρίζει.

Η «Ένωση» έχει κάνει αρκετές γκέλες φέτος, ενώ θα είναι και κουρασμένη λόγω του αγώνα της Πέμπτης. Η Λαμία από την άλλη κάνει πολύ καλές εμφανίσεις φέτος και έχει δημιουργήσει ένα αξιοπρεπέστατο σύνολο. Η επιλογή που ξεχωρίζουμε είναι το Λαμία με ασιατικό χάντικαπ +2, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 2.02. Με αυτή την επιλογή κερδίζουμε σε περίπτωση Χ ή 2, αλλά και αν κερδίσει η ΑΕΚ με 1 γκολ διαφορά, ενώ αν το κάνει με 2 γκολ διαφορά, τότε έχουμε επιστροφή πονταρίσματος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (20:30)

Ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε με διπλό από την έδρα του Παναιτωλικού (0-1) κι έτσι επέστρεψε στατρίποντα. Εντός έχει τρεις διαδοχικές ήττες κι έτσι σήμερα περιμένουμε να βγάλει αντίδραση, διότι παραδοσιακά είναι ομάδα έδρας. Εκτός θα είναι οι τιμωρημένοι Ζουκάνοβιτς, Μουνάφο καιΚαρμόνα. Ο Ολυμπιακός μετρά δύο σερί ήττες από Γουέστ Χαμ και ΠΑΟΚ, όπου στο παιχνίδι μετους Θεσσαλονικείς βρέθηκε πίσω στο σκορ και με 0-4. Σήμερα, η νίκη είναι μονόδρομος, καθώςείναι ήδη στο -4 από την κορυφή.

Η ανάγκη για αντίδραση και οι τρεις διαδοχικές εντός έδρας ήττες των γηπεδούχων, σε συνδυασμό με τα αρνητικά αποτελέσματα και την κούραση των φιλοξενούμενων, μας αποτρέπουν από το να πάμε προς στο διπλό. Στοιχηματικά λοιπόν, θα σταθούμε στο Goal/Goal, το οποίο βρίσκεται σε απόδοση 1.98.

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (21:30)

Η Κηφισιά έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από την OPAP Arena και αυτή ήταν πέμπτη της στα επτά τελευταία παιχνίδια, για όλες τις διοργανώσεις. Βέβαια έχει να κερδίσει από τις αρχές Σεπτεμβρίου και αν δεν βελτιώσει την εικόνα της, τότε το έργο της παραμονής δεν θα είναι εύκολο. Ο Παναθηναϊκός έκανε μια πολύ κακή εμφάνιση στην Ευρώπη και ηττήθηκε από τη Ρεν (3-1), παρά το γεγονός πως έπαιζε με παίκτη παραπάνω για 60 περίπου λεπτά. Στο πρωτάθλημα είχε κερδίσει με δυσκολία εκτός έδρας την Λαμία και παραμένει στην κορυφή της Stoiximan Superleague. Η ψυχολογία του σίγουρα δεν είναι σε καλή κατάσταση, όμως στόχος είναι η γρήγορη επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και ο αντίπαλο σήμερα μοιάζει αρκετά βατός.

Δύσκολο για προβλέψεις το παιχνίδι, με το διπλό να βρίσκεται εξαιρετικά χαμηλά, συνεπώς θα πάμε στο No Bet.

BetMarket.gr Επιλογές

12/11, 17:30 – ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: 1 και Goal/Goal (Απόδοση 3,25)12/11, 19:30 – ΑΕΚ – Λαμία: Λαμία +2 Ασιατικό χάντικαπ (Απόδοση 2,02)12/11, 20:30 – Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Goal/Goal (Απόδοση 1,98)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και οι μεγάλες διασυλλογικές διοργανώσεις παίζουν καθημερινά στο BetMarket.gr με αναλύσεις και μελετημένα προγνωστικά!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό