20.2 C
Athens
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024

Γκολάρα ο Μπουζούκης, «διπλό» ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι (2-0)

Ειδήσεις Ελλάδα

O Παναιτωλικός συνέχισε το αήττητο σερί του, μετά τις νίκες επί της ΑΕΚ και του ΟΦΗ, επικρατώντας 2-0 του Ατρομήτου στο Περιστέρι, για την 8η αγωνιστική της Super League. Από την άλλη, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, παρέμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη μετά τις ήττες με Ολυμπιακό (0-2) και Βόλο (1-2).

Το ματς:

Το πρώτο μέρος ξεκίνησε δυνατά με τους γηπεδούχους να έχουν την πρώτη στιγμή του ματς, με τον Μπακού να την σπαταλάει. Ο Ουάρντα έβγαλε μια τρομερή κάθετη στον Γερμανό εξτρέμ αλλά αυτός δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Τσάβες στο 1ο λεπτό. Παράλληλα δεν αργήσαμε να δούμε και γκολ στην αναμέτρηση. Στο 14ο λεπτό ο Μαυρίας έλαβε την πάσα του Λιάβα στα αριστερά, γύρισε στην περιοχή, με τον Σταυρόπουλο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στην προσπάθεια του να διώξει.

INTIME

Από το 15ο λεπτό και έως 37ο λεπτό, όπου ο Παναιτωλικός διπλασίασε τα τέρμα του, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είχε πλήρη έλεγχο της μπάλας χωρίς όμως να βρίσκει τον δρόμο προς την εστία του κίπερ της ομάδας του Αγρινίου. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα δεν είχαν καν τελική ενώ οι Περιστεριώτες είχαν πέντε, στο 33ο λεπτό ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Ουάρντα αλλά ο Τσάβες ήταν σε ετοιμότητα.

INTIME

Τέσσερα λεπτά αργότερα σε μία ιδανική αντεπίθεση , ο Μπουζούκης έπιασε ένα απίθανο φαλτσαριστό σουτ νικώντας τον Χουτεσιώτη για το 2-0.

INTIME

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν αρκετά μοιρασμένο, και με τις δύο ομάδες να δημιουργούν προϋποθέσεις για γκολ. Ο Παναιτωλικός με τον Λομόνακο (51’) και ο Ατρόμητος με τον Γιουμπιτάνια (58’) με αμφότερες να φεύγουν αρκετά μακριά από τις εστίες των δύο τερματοφυλάκων.

INTIME

20 λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος είχε άλλη μια ευκαιρία για να μειώσει με τον Γιουμπιτάνα, ο φορ από το Σουρινάμ πάτησε στην περιοχή από πλάγια θέση, αλλά η τελική του δεν ήταν καλή με τον Τσάβες να μπλοκάρει. Ο Παναιτωλικός κατάφερε να κρατήσει στα τελευταία δέκα λεπτά, έχοντας μάλιστα και μια ακόμα μεγάλη στιγμή στο 89’ με το φάουλ του Λιάβα να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι του Χουτεσιώτη, παίρνοντας ένα μεγάλο «διπλό» εν όψει της συνέχειας.

INTIME
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Χουτεσιώτης, Κίνι, Αθανασίου (46′ Γιουμπιτάνα), Μανσούρ, Σταυρόπουλος (66′ Μίχορλ), Ουετραόγκο, Τσιγκάρας (46′ Μουντές), Γκονζάλες (73′ Καλοσκάμης), Μπακού (66′ Βρακάς), Ουάρντα, Φαν ΒέερτΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Λιάβας, Παντελάκης, Στάγιτς, Μαυρίας (84′ Μπακάκης), Σιέλης, Μπουζούκης (75′ Λουίς), Ντίας (65′ Ρόα), Πέρες (84′ Κουρί), Τορεχόν, Λομόνακο (76′ Μάγντεβατς)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό