29.9 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

«Γκαράζ»: Νέο επεισόδιο με καλεσμένους Κοργιαλά και Σταματάκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ζήσης Ρούμπος, με το νέο επεισόδιο του «Γκαράζ», έρχεται αυτή την Κυριακή στις 23:45 για να ενώσει άλλη μία φορά τη μουσική με την επικοινωνία και το χιούμορ με καλεσμένους τους Δημητρή Κοργιαλά και Αιμιλιανό Σταματάκη αποκλειστικά μέσα από την συχνότητα του Action 24.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς, η διαχρονική ροκ προσωπικότητα που έχει συμβάλλει στην ελληνική μουσική σκηνή με περισσότερα από 25 χρόνια παρουσίας, έρχεται στη σκηνή του «Γκαράζ» μιλάει για την προσωπική του πορεία αλλά και τις δυσκολίες της ελληνικής δισκογραφίας. Ο ίδιος θυμάται την εποχή που έδωσε μία demo κασέτα στον Νίκο Ζιώγαλα αλλά και τα μαθήματα που πήρε στη σκηνή από τον Δημήτρη Μητροπάνο. Με μία μόνο κιθάρα ερμηνεύει τις επιτυχίες του και ξεσηκώνει κοινό και τηλεθεατές.

Αμέσως μετά, ο Ζήσης Ρούμπος υποδέχεται τον ταλαντούχο ηθοποιό, με εξαιρετικές φωνητικές δυνατότητες, Αιμιλιανό Σταματάκη. Ο Αιμιλιανός έχει ξεχωρίσει για τις ερμηνείες του σε μιούζικαλ και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την ερμηνεία του στην παράσταση «Jesus Christ Superstar» ενώ μας περιγράφει την εμπειρία του στην Επίδαυρο.

Το «Γκαράζ» αποτελεί μια διαφορετική πρόταση στην ελληνική τηλεόραση και έρχεται αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του Action 24! Όταν η μουσική συνδυάζεται με χαρούμενη διάθεση και χιούμορ, όταν το κοινό έχει πραγματική διάδραση, τότε δημιουργείται η καλύτερη παρέα. Έτσι, ένα γκαράζ γίνεται το πιο cool μέρος για να ανθίσει κάθε μορφή δημιουργίας, έκφρασης και επικοινωνίας! 

Μην χάσετε το ολοκαίνουργιο επεισόδιο αυτή την Κυριακή στις 23:45 μέσα από την συχνότητα του Action 24!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό