23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γκανέα: «Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του κόουτς»

Ειδήσεις Ελλάδα

Με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, ο Κρίστιαν Γκάνεα αναφέρθηκε στην επιστροφή του στη βασική ενδεκάδα των «κιτρινόμαυρων», τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η απουσία του από τις αρχικές επιλογές του Μάντζιου του κόστισε αρκετά.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στην «αφλογιστία» που παρουσιάζουν οι Θεσσαλονικείς στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια

«Θέλαμε πολύ τους τρεις πόντους στη Λαμία. Παίξαμε καλά σε αυτό το παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη που πήραμε. Μια νίκη, που μας βοηθάει πολύ για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που έχουμε μπροστά μας», δήλωσε αρχικά ο 29χρονος Ρουμάνος μπακ.

Ερωτηθείς στη συνέχεια το τι πρέπει να κάνουν οι «κιτρινόμαυροι» ώστε να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα κόντρα στον Παναιτωλικό μετά τα δύο εντός έδρας σερί μηδέν με ΟΦΗ και Απόλλων Σμύρνης τόνισε πως: «Μόνο αν δώσουμε το 100% όλοι μας, μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό. Ο ένας πρέπει να βοηθάει το άλλο, άσχετα σε ποια γραμμή αγωνίζεται ο καθένας. Οι αμυντικοί να βοηθούν τους επιθετικούς και οι επιθετικοί τους αμυντικούς, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Τέλος για το πώς αισθάνεται που παίζει ξανά βασικός, κάτι που δεν ίσχυσε στους δύο πρώτους αγώνες της σεζόν ήταν ξεκάθαρος: «Μου κόστισε πολύ που έμεινα εκτός και προσπάθησα πολύ για να φτάσω να μπω στην ομάδα ξανά. Ακολουθώ πιστά τις οδηγίες του προπονητή μου και προσπαθώ πολύ στις προπονήσεις για να μείνω σε αυτό το επίπεδο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό