32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Γκάλης: «Αναρωτιέμαι πως θα ήταν να παίζαμε με τον Ντράζεν στον Παναθηναϊκό»! ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανήμερα της 31ης επετείου του τραγικού θανάτου του Ντράζεν Πέτροβιτς, ο Νίκος Γκάλης εξήγησε πως ο Παύλος Γιαννακόπουλος του είχε πει ότι είχαν συφωνήσει ώστε ο «Γιος του Διαβόλου» να έλθει στον Παναθηναϊκό και να γίνει συμπαίκτης με τον «Γκάνγκστερ»!

Το καλοκαίρι του 1993, ο Παναθηναϊκός ήταν κοντά στη μεγάλη μεταγραφή του Ντράζεν Πέτροβιτς, η εθνική Κροατίας προετοιμαζόταν για το EuroBasket 1993 και ο «Μότσαρτ» θύμιζε στο κοινό ποιος ήταν.

Μετά από αγώνα στην Πολωνία –προκριματικά- αποφάσισε να μην επιστρέψει στην Κροατία με τους συμπαίκτες του αλλά να ταξιδέψει με ιδιωτικό όχημα.

Βρεγμένη άσφαλτος, νταλίκα, διαχωριστική νησίδα, δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας, 17:20, Ντένκεντορφ. Ο Ντράζεν είναι νεκρός, ο χρόνος σταματά, οι καρδιές ακούγονται συλλογικά, μια χώρα πενθεί, ο μπασκετικός κόσμος μουδιάζει και αναζητεί το ταλέντο που πήρε μαζί του ο Κροάτης.

Ανήμερα της 31ης επειτείου από τον θάνατο του Πέτροβιτς, ο Νίκος Γκάλης έστειλε το μήνυμά του: «Στα ελληνικά έχουμε μια παροιμία: Χάθηκε η μπάλα! Αναρωτιέμαι πως θα ήταν να παίζουμε μαζί. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μου είχε πει ότι είχαν συμφωνήσει και ήμουν πολύ χαρούμενος. Δυστυχώς το τραγικό δυστύχημα και η απώλεια του Ντράζεν άφησαν το μπάσκετ φτωχότερο. RIP Drazen Petrovic 7/6/93».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό