27.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Γι’ αυτό τον πήρε η ΑΕΚ: Ο Πιερό χρειάστηκε 22 λεπτά για να βρει δίχτυα – Δείτε το γκολ [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Βόλο στην OPAP Arena (16/09, 20:00, Cosmote Sport 1HD) και χρειάστηκε μόλις 22 λεπτά για να αποκτήσει προβάδισμα στο σκορ. Δίχτυα βρήκε ο Φραντζί Πιερό, ο οποίος στο ντεμπούτο του συστήθηκε με ιδανικό τρόπο στους οπαδούς της «Ένωσης».

Ο Λάζαρος Ρότα επιχείρησε την σέντρα από τα δεξιά, ο Πιερό νίκησε τον προσωπικό του αντίπαλο στη μονομαχία και με μία… σεντερφορίσια κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0! Ο φορ από την Αϊτή χρειάστηκε μόλις 22 λεπτά με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα ώστε να ανοίξει… λογαριασμό.

Μάλιστα, το οξύμωρο της υπόθεσης είναι πως ο ίδιος δεν προοριζόταν να ξεκινήσει ως βασικός. Ο Λιβάι Γκαρσία είχε δηλωθεί σε πρώτο στάδιο στην 11άδα του Ματίας Αλμέιδα, στο 100ο παιχνίδι του στον πάγκο της ΑΕΚ. Ωστόσο, ο ίδιος αισθάνθηκε μερικές ενοχλήσεις και ο «Πελάδο» αποφάσισε να τον προφυλάξει και να τον αφήσει τελικά εκτός αποστολής.

Ο Πιερό θυμίζουμε πως έβαλε πέρυσι 23 γκολ με τη φανέλα της Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ, ενώ μοίρασε παράλληλα και 7 ασίστ. Ο επιθετικός από την Αϊτή υπέγραψε στην ΑΕΚ έναντι 2.5 εκατ. ευρώ, ώστε να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς στην «αιχμή του δόρατος» για τους «κιτρινόμαυρους», όταν ο Λιβάι Γκαρσία δεν θα είναι διαθέσιμος ή στο 100%.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό