24.7 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιώργος Νταλάρας σε δημοσιογράφους: «Δεν μου αρέσουν οι φλυαρίες – Κάτι δεν πάει καλά με τη σκέψη σας»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια ξεχωριστή συναυλία, αφιερωμένη στα ελληνικά, μειονοτικά σχολεία της Ίμβρου πραγματοποιήθηκε χθες – Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου – στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού και οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών ζήτησαν από τον Γιώργο Νταλάρα -που τραγούδησε μαζί με άλλους σπουδαίους καλλιτέχνες- να πει δυο λόγια για την Μαρινέλλα. 

«Δεν μου αρέσουν οι φλυαρίες. Για κανέναν δε θα σας πω τίποτα. Μην το κάνετε αυτό! Σας έχω πει τόσες φορές, μην κάνετε τέτοια πράγματα, προσπαθήστε να είστε πιο ευγενικοί. Μην πιέζετε τους ανθρώπους, αυτό που κάνετε δεν είναι καλό…» είπε ενοχλημένος, ενώ οι δημοσιογράφοι εξακολούθησαν να προσπαθούν να του αποσπάσουν μια δήλωση. 

Τότε ο καταξιωμένος τραγουδιστής τους είπε: «Δεν πρέπει να το κάνετε αυτό. Μην το κάνετε αυτό. Σας λέω όχι και ξαναγυρίζετε που σημαίνει ότι δεν πάει καλά με τη σκέψη σας», ενώ παρουσιαστές και πάνελ σχολίασαν ότι ήταν υπερβολική η αντίδρασή του και θυμήθηκαν ότι και πέρυσι είχε μιλήσει έντονα σε δημοσιογράφους όταν του ζήτησαν ένα σχόλιο για τραγουδιστές που κάνουν διαφημίσεις και εκείνος είχε πει μεταξύ άλλων: «Αυτό που κάνετε είναι εκβιαστικό, είναι λίγο ντροπή για εσάς. Δεν είναι δημοσιογραφία αυτή, δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο, αν τα δεις αυτά και δεις τον εαυτό σου θα ντραπείς. Δεν το κάνουν αυτό». 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό