35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Έλειψε ο Μουσταφά Φαλ, τα άστρα ήταν εναντίον μας φέτος» [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Έλληνας προπονητής του Ολυμπιακού είδε την ομάδα του να χάνει το ελληνικό πρωτάθλημα, παρά το γεγονός του ότι προηγήθηκε 2-0 στην σειρά των τελικών. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε το 2-2, έφερε την μεγάλη ευκαιρία στο σπίτι του και την… άρπαξε!

Μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ και φανέρωσε πως εκείνο που έλειψε πιο πολύ από την ομάδα του ήταν ο Μουσταφά Φαλ. Ωστόσο, έδωσε συγχαρητήρια στους «πράσινους» και στάθηκε στην κακοτυχία που αντιμετώπισαν οι «ερυθρόλευκοι» την φετινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Καταρχάς έλειψε ο Φαλ, ήταν πολύ σημαντικός για εμάς και εκείνος που κάνει την άμυνά μας καλύτερη. Δεχθήκαμε πάρα πολλούς πόντους κάτω από το καλάθι, αλλά παρά τις ελλείψεις μας, παρά τα προβλήματά μας, είχαμε το σθένος να κρατήσουμε ζωντανό το ματς και να το φτάσουμε στη φάση του Γκος. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα.

Ήταν πολύ μεγάλη η προσπάθεια όλη τη χρονιά. Θα την αναλύσουμε πιο μετά, δεν είναι η ώρα. Δυστυχώς τα άστρα ήταν εναντίον μας φέτος. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό