24 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιώργος Μαζωνάκης: Γυμνός στο Instagram και αινιγματικός «Μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια ανάρτηση που ξάφνιασε τους followers του στο Instagram έκανε ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ο τραγουδιστής ποζάρει ολόγυμνος με ένα αινιγματικό χαμόγελο, κρατώντας την μπλούζα του στα επίμαχα σημεία, ενώ έχει αφήσει δίπλα του το παντελόνι και τα παπούτσια του. Και όλα αυτά με φόντο μια παραλία, όπου μάλλον είχε πάει για μια βραδινή βουτιά, όπως μπορεί να υποθέσει κανείς.

Η λεζάντα της ασπρόμαυρης φωτογραφίας, επίσης αινιγματική. «Οίκος Ανοχής. Μη μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή. Τη δεύτερη την άφησα στον Οίκο που εγκατέλειψα!». Οι διαδικτυακοί του φίλοι σχολίασαν την φωτογραφία χαρίζοντάς του κομπλιμέντα για την εμφάνισή του και το ταλέντο του.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης εμφανίζεται από την Πέμπτη έως το Σάββατο στο νυχτερινό κέντρο Fantasia όπου γίνεται το αδιαχώρητο, καθώς οι φανατικοί θαυμαστές του δεν χάνουν εμφάνισή του και μάλιστα πριν δυο μήνες κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Θάλασσες» που δημιούργησε ιδιαίτερη αίσθηση με την ερμηνεία του, καθώς είναι ένα τραγούδι του Αντώνη Βαρδή που τραγούδησε πρώτη φορά ο Ηλίας Κλωναρίδης.«Kάθε τραγούδι που κυκλοφορώ εκφράζει την περίοδο που βιώνω. Θάλασσες λοιπόν… Νιώστε! Το «Θάλασσες» γυρίστηκε με τη χρήση φιλμ στη Σητεία, τους Πεύκους, τον Μακρύγιαλο, την Ιεράπετρα… στο Λασίθι μου. Το «Θάλασσες» γυρίστηκε με τη χρήση φιλμ στη Σητεία, τους Πεύκους, τον Μακρύγιαλο, την Ιεράπετρα… στο Λασίθι μου. Η θάλασσα για εμένα είναι κάθαρση κι ελευθερία» είπε ο τραγουδιστής. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό