22.6 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιώργος Λιάγκας σε Ζήνα Κουτσελίνη: «Αναμετριέσαι με τη σκιά σου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα λόγια της Ζήνας Κουτσελίνη για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, ο οποίος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, σχολίασαν την Τρίτη το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας αλλά και οι συνεργάτες του στην εκπομπή “Πρωινό” του Αντ1. 

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος ανέφερε: 

«Όταν αναδεικνύεις τα κοινωνικά ξέρεις ότι κάποια στιγμή, μοιραία θα συμβεί, βρίσκεσαι αντιμέτωπος με τον ίσκιο σου. Είναι μια φράση που μου αρέσει να την λέω γιατί είναι μια πραγματικότητα. Αναμετριέσαι κάποια στιγμή με τη σκιά σου κι εκεί δείχνεις αν είσαι ψηλότερος ή πιο κοντός από τη σκιά σου. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η συνεργάτιδά του Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία επίσης πήρε θέση για το συγκεκριμένο θέμα και μάλιστα έκανε μια έντονη “έκρηξη” στον “αέρα”, ζητώντας, μάλιστα, συγνώμη για την αγανάκτησή της: 

«Έχουμε ανατριχιάσει όλοι με την κατάθεση της συγκεκριμένης γυναίκας. Δεν μπορεί να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο, εκτός από αυτή τη γυναίκα που μάτωνε και κατάπινε τα αίματά της. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να σκεφτείς σε αυτή την ιστορία. Ποιος χεσ..ε για το αν καταστράφηκε η καριέρα του ανθρώπου. Αν καταστράφηκε η καριέρα αυτού του ανθρώπου, φταίει ένας άνθρωπος, ο συγκεκριμένος που με την πράξη του κατέστρεψε την καριέρα του», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό