23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γιώργος Κόρομι: Η άγνωστη συμμετοχή στο «Love Generation», η σύντροφός του και τα χρήματα που έβγαλε από το Survivor

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιμέλεια: Αγγελική Στόγια

Ο Γιώργος Κόρομι ή αλλιώς Κόρο είναι ένα πρόσωπο το οποίο συστήθηκε στο ελληνικό κοινό όταν συμμετείχε πριν από λίγα χρόνια στο Survivor το 2021, τραβώντας τα βλέμματα τόσο λόγω της αγωνιστικότητας και των επιδόσεών του στους στίβους μάχης όσο και λόγω του ταλέντου του στο ψάρεμα.

Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό παίκτη, ο οποίος επέστρεψε φέτος στην All Star εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης και κατάφερε να φτάσει σχεδόν μέχρι το τέλος.

Ο Γιώργος Κόρομι ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τη  Μελίνα Μεταξά και τον Τάκη Καραγκούνια.

«Το ταξίδι τελείωσε εδώ. Σίγουρα έχω πολύ ωραίες στιγμές από το παιχνίδι και εύχομαι τα παιδιά να συνεχίσουν αυτό το μαγικό ταξίδι και να το απολαύσει ο καθένας μέχρι την τελευταία στιγμή» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης του Survivor All Star λίγο πριν αποχωρήσει.

Μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο Γιώργος Κόρομι είχε αποκαλύψει πως «οι 3 παίκτες που δεν θέλω να έχω καμία επαφή έχουν φύγει από το παιχνίδι. Δεν είχαμε κοινά στοιχεία, δεν τα βρίσκαμε σαν χαρακτήρες». Όσο για τον Τριαντάφυλλο που πανηγύρισε την αποχώρησή του, ο ίδιος απάντησε:

«Τι να σου πω για τον Tριαντάφυλλο που ήταν στο 2021, δεν είναι ο Τριαντάφυλλος ότι πανηγύρισε είναι πολύς κόσμος ο οποίος δεν με ήθελε στο παιχνίδι», απάντησε ο Γιώργος Κόρομι για τον πανηγυρισμό του Τριαντάφυλλου.

Με πόσα χρήματα έφυγε από το Survivor All Star

Έχοντας παραμείνει για 17 ολόκληρες εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor All Star ο Γιώργος Κόρομι αποχώρησε από το παιχνίδι με τον τραπεζικό του λογαριασμό αυξημένο κατά 85.000 ευρώ.

Η κόντρα με τον Τριαντάφυλλο

Η κόντρα του Κόρομι με τον Τριαντάφυλλο είναι γνωστή από το 2021, ενώ έμεναν στην ίδια καλύβα, όταν ο Γιώργος Κόρομι δεν ήθελε να μοιραστεί μαζί του το φαγητό και το ψάρι που έβγαλε στη στεριά.

Φεύγοντας από το παιχνίδι, δύο χρόνια μετά, φαίνεται πως δεν τα βρήκαν και έτσι ο Τριαντάφυλλος, όποτε του δίνεται η αφορμή τον «ξεφτιλίζει».

Το βράδυ της Τετάρτης 19/4, μάλιστα, όταν ο Κόρο έχασε από έναν Τούρκο παίκτη δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του και τον χαρακτήρισε «πελάτη», αφού πάντα χάνει κατά τη γνώμη του. «Ρε πελάτη Κόρο έχασες από τον χειρότερο Τούρκο παίκτη έπαθλο μεγάλο. Τα ίδια και το 21, μια ζωή πελάτης και πολύ καλός πελάτης» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ποιος είναι ο Κόρο

Υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία πρέπει να ξέρεις για εκείνον!

Ο Γιώργος Κόρομι κατάγεται από την Ουγγαρία όπως ο ίδιος έχει πει στο παρελθόν και ήταν κάτι που ήθελε να ξεκαθαρίσει διότι έχουν ακουστεί πολλά και μένει στην Αθήνα.

Έχει σπουδάσει 3D animation και γραφιστική ενώ στο κέντρο της Αθήνας διατηρεί ένα μαγαζί με wellbeing προϊόντα και καφέ! Είναι λάτρης της περιπέτειας λατρεύει τη θάλασσα και το ψάρεμα. Έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με το μόντελινγκ και τον έχουμε δει να εμφανίζεται στην πασαρέλα για το brand Celebrity Skin.

Παλαιότερα είχε εργαστεί σε γνωστά μαγαζιά της Μυκόνου.

O Κόρομι είχε δηλώσει στο παρελθόν πως δεν τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια στους ψωνισμένους και δε θέλει στη ζωή του εγωκεντρικούς ανθρώπους διότι εκείνος είναι μια ήρεμη δύναμη.

Η σύντροφος του

Το αρρενωπό παρουσιαστικό του και τα γαλανά μάτια του δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον γυναικείο πληθυσμό. Εκείνος, ωστόσο, φρόντισε από πολύ νωρίς να καταστήσει σαφές πως η καρδιά του είναι δοσμένη αλλού.

Ο Γιώργος Κόρομι έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της συντρόφου του Τίνα, η οποία είναι στο πλευρό του σε κάθε στιγμή της ζωή του.

Οι δυο τους κάνουν πολύ συχνά αποδράσεις στο ύπαιθρο και η ίδια λατρεύει να κάνει δραστηριότητες με τον καλό της.

Γνωρίστηκαν, όταν η Τίνα βρέθηκε στο μαγαζί του στο κέντρο της Αθήνας και στην αρχή μιλούσαν ως φίλοι! Μετά από αρκετό καιρό ήρθε η σχέση και είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί αφού έχουν πολλά κοινά και δε σταματούν να ανακαλύπτουν ακόμη περισσότερα.

Τι έχει πει ο Κόρο για τη γνωριμία με την Τίνα

«Είχε έρθει στο μαγαζί που διαθέτω στο κέντρο της Αθήνας με χυμούς, καφέ και είδη υγιεινής διατροφής. Ξεκινήσαμε να μιλάμε επειδή έχουμε τον ίδιο τρόπο ζωής και γίναμε φίλοι. Ουσιαστικά π σχέση ήρθε τέσσερα χρόνια μετά. Περάσαμε καραντίνα, περάσαμε Survivor συνεχίζουμε.

Η Τίνα είναι ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει και δεν λειτουργεί παρασιτικά. Το λέω αυτό γιατί ξέρω πολλές σχέσεις που είναι παρασιτικές. Εγώ δεν έψαχνα το άλλο μου μισό. Έψαχνα έναν ολοκληρωμένο άνθρωπο, που έχει τη δουλειά του, το σπίτι του και ψάχνει έναν άλλο ολοκληρωμένο άνθρωπο για να κάνει μια σχέση» είχε παραδεχτεί ο Γιώργος Κόρομι στο περιοδικό ΟΚ!.

Ταξίδια, εκδρομές στη φύση και αθλητικές δραστηριότητες είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που λατρεύουν να κάνουν οι δυο τους.

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση στο «Love Generation» το 2006

Η εμφάνιση του Γιώργου Κόρομι στο Survivor δεν ήταν η πρώτη επαφή του με την τηλεόραση, καθώς συμμετείχε πριν χρόνια σε παιχνίδι αναζητώντας τον έρωτα.

Το μακρινό 2006, πριν από 17 χρόνια δηλαδή, ο 19χρονος τότε Γιώργος δήλωσε συμμετοχή στο reality σχέσεων που παρουσίαζε η Χριστίνα Λαμπίρη, με τίτλο «Love Generation» και αναζητούσε τι άλλο, τον έρωτα.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό