15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονίζει η Στάθα Αλεξανδροπούλου – «Έχουμε ανηφόρα, αλλά βλέπουμε τον δρόμο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ, με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media αναφέρθηκε στις συλλήψεις για τη δολοφονία του συζύγου της και τον δρόμο μέχρι την τελική εξιχνίαση της υπόθεσης που πλέον είναι ορατός. Οι τελευταίες εξελίξεις μετά τις δύο συλλήψεις.

65
SHARES

Η σύλληψη των δύο αδερφών, ενός 48χρονου και ενός 40χρονου, για εμπλοκή τους στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έχει αρχίσει να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης.

Η χήρα του δημοσιογράφου που εκτελέστηκε το 2021, Στάθα Αλεξανδροπούλου, με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media, αναφέρθηκε στις καταιγιστικές εξελίξεις αλλά και στην εμπιστοσύνη που έχει τόσο η ίδια, όσο και αυτή που είχε ο αείμνηστος σύζυγός της, στους Έλληνες αξιωματικούς.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ, μπορεί να υπάρχει μπροστά της ανηφόρα, όμως, πλέον βλέπει τον δρόμο.

Το μήνυμα της χήρας του Γιώργου Καραϊβάζ

«Εφυγες νωρίς κομματιασμένες υποσχέσεις εφυγες νωρίς

Παρασκευή έφυγες Παρασκευή 2 χρόνια και δεκαεννιά μέρες έπιασαν τους υπαίτιους .

Στο χρωστούσαν έλεγαν οι Έλληνες αξιωματικοί

Είχα υποσχεθεί πως δεν θα άφηνα να ξεχαστεί το θέμα σου

Πίκρα και θλίψη μια απόγνωση που δεν τελειώνει. Άραγε να νοιωθεις καλύτερα τώρα πιο ήρεμος πιο γαλήνιος, μακαρι να μπορούσες να μου πεις .

Εγώ πάλι Νοιώθω τον ίδιο πόνο ίσως λίγο πιο οξύ αλλά ουσιαστικά τίποτα δεν αλλάζει, τίποτα δεν μπορεί να σε φέρει κοντα μου πάλι. Αυτό το δεδομένο είναι τόσο κρύο που ριγώ και στην ιδέα.

Εσυ παντα πίστευες στους ανθρώπους και να που είχες δίκιο. Οι περισσότεροι κάνουν καλά τη δουλειά τους έλεγες και ναι αγάπη μου είχες δίκιο. Έχουμε ανηφόρα ακόμα μα τουλάχιστον βλέπουμε το δρόμο. Αξίζει να ανέβουμε την ανηφόρα,για πρώτη φορά θα πω αξίζει γιατί παρόλο που στη δίκη μας περίπτωση τίποτα δεν θα αλλάξει δεν πρέπει να επικρατεί το χάος και η ατιμωρησία .

Σου είχα υποσχεθεί πως ποτέ δεν θα σταματούσα τον αγώνα έως ότου βρεθούν οι άνθρωποι που σου στέρησαν τη ζωή, το έκανα πράξη και θα συνεχίσω μέχρι τέλους. Οχι για εμάς αλλά πρέπει να αλλάξουμε τούτο τον κόσμο που έχει ευτελίσει τόσο την ανθρώπινη ζωή με την απόλυτη υποταγή στο χρήμα και στην εξουσία .Μου έδειξες έναν δρόμο ρομαντικό με λουλουδια και αγκάθια και από αυτόν καλούμε να περάσω τώρα .

Θα τον περάσω στο υπόσχομαι γιατί θαύμαζα την δύναμη σου, την ακεραιότητα σου και πολλές φορές την αθώα καλοσύνη σου Σ αγαπώ και είμαι χαρούμενη που ήσουν ο σύντροφος μου τόσα χρόνια η Σταθα σου η μάλλον το Νανακι σου».

Η ανάρτηση της Στάθας Αλεξανδροπούλου

Δολοφονία Καραϊβάζ: Μεγάλος ποινικός φέρεται ως ηθικός αυτουργός – Τι εκτιμούν οι αστυνομικοί

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, μετά τις συλλήψεις των δύο και τις έρευνες για τον ηθικό αυτουργό.

Τα δύο αδέρφια που πήραν μέρος στην εν ψυχρώ εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ συνελήφθησαν και θα απολογηθούν την Τετάρτη. Στο μεταξύ, στη δικογραφία εμπλέκονται ακόμα τρία πρόσωπα, αλλά δεν υπάρχουν προς το παρόν ικανά στοιχεία για να εκδοθούν τα απαραίτητα εντάλματα σύλληψης και γι’ αυτό οι έρευνες συνεχίζονται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου για το MEGA, στη δικογραφία της υπόθεσης αναφέρεται πως ένας κατηγορούμενος προχωρούσε σε παραπλανητικές συνομιλίες, καθώς πίστευε πως τα τηλέφωνά του παρακολουθούνταν από την ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να καταδείξει πως δεν γνωρίζει μεγάλο ποινικό, για τον οποίο οι αστυνομικοί εκτιμούν πως είναι ο εντολέας της δολοφονίας του δημοσιογράφου.

Η συνομιλία αυτή έγινε στις 5 Σεπτεμβρίου του 2022 και ο κατηγορούμενος, στην προσπάθειά του να απειλήσει έναν ιδιώτη, ξεχνιέται και του αναφέρει το όνομα του μεγάλου ποινικού.

Επίσης, στη συνέχεια έκανε παραπλανητικά τηλέφωνα στην προσπάθειά του να μην συνδεθεί ο δολοφόνος του δημοσιογράφου με τον εντολέα του.

Στη δικογραφία αναφέρεται επίσης πως δύο από τους βασικούς υπόπτους φαίνεται να επέβαιναν στο βαν, και λίγη ώρα μετά την εγκληματική ενέργεια είχαν προχωρήσει σε ανάρτηση φωτογραφίας στο Facebook, πιθανόν για επιδεικτικούς λόγους. Αυτή η επιλογή φαίνεται να βοήθησε τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να διαλευκάνουν την υπόθεση αφού βρήκαν από ποια τηλέφωνά έγινε η ανάρτηση.

Οι δύο από τους υπόπτους για εμπλοκή στις συνεννοήσεις και στην προσπάθεια απόκτησης καρτοκινητών μίας χρήσης πριν το συμβόλαιο θανάτου, μιλούσαν μεταξύ τους και όταν τους ρωτούσαν γιατί επικοινωνούσατε, απαντούσαν πως «ήθελαν να ξεματιάσουν ο ένας τον άλλον».

Ο διάλογος του 40χρονου με συγγενή του που τον… «έκαψε»

Ο 40χρονος προσπαθεί να δικαιολογήσει γιατί το βαν βρέθηκε στη συγκεκριμένη περιοχή, να δημιουργήσει άλλοθι επειδή ξέρει ότι παρακολουθείται με τον αδελφό του, ωστόσο η συγγενής φαίνεται να το καταρρίπτει.

Ο επίμαχος διάλογος

40χρονος: Μα ο Στράτος έχει δουλειές εκεί και κάποτε μοιράζαμε φυλλάδια, για να πάρουμε καθαρισμούς εκεί που ήμασταν μαζί.Συγγενής: Στον Άλιμο;40χρονος: Ναι.Συγγενής: Όχι καλέ, ποιος τα λέει αυτά;40χρονος: Εγώ, ποιος τα λέει; Όλο αποφράξεις είναι εκεί πέρα τι μου λες ρε.Συγγενής: Άλλο είναι μέσα, ίντερνετ αγόρι μου, το έχει βάλει. Δεν έχει από… Στον Άλιμο δεν έχει.40χρονος: Και από φυλλάδια, έχει πάρει μάνα δουλειά από εκεί.Συγγενής: Αα δεν ξέρω. Εγώ νομίζω δεν υπάρχουν δουλειές εκεί γιατί με ένα αμάξι δεν το κάνεις αυτό, να πηγαίνεις για μια δουλειά εκεί. Όχι αγόρι μου. Όχι δεν έχει. Όχι όχι στο λέω εγώ αυτό είναι σίγουρο, στο λέω εγώ, από εκεί δεν έχει.40χρονος: Ναι.Συγγενής: Όχι όχι όχι.

Σχετικές ειδήσεις

Εθνικές Εκλογές 2023

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό