27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιώργος Καραμίχος: Τα χειρουργεία και τα σκαμπανεβάσματα της σχέσης με την κόρη του

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην εκπομπή των «Rainbow Mermaids» στο Youtube φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Καραμίχος και εκτός των άλλων αναφέρθηκε στις περιπέτειες με την υγεία του, αλλά και τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια στην επαρχία.

«Δεν ήταν καθόλου εύκολο να μεγαλώνει ένα παιδί στο χωριό. Το θετικό είναι η ελευθερία, το πράσινο, η φύση, αυτά που τρως… Το αρνητικό είναι ότι πρέπει να ανεχτείς συμπεριφορές ανθρώπων που δεν θα έπρεπε. Δε θα έπρεπε να υπάρχουν οι συμπεριφορές και αυτοί οι άνθρωποι.

Για παράδειγμα, πριν χρόνια ξύπνησα ένα πρωί και άκουσα κουταβάκια να κλαίνε. Βγήκα έξω και μου είπε η μάνα μου ότι ο τάδε άφησε τα κουτάβια στο γήπεδο. Πήγα και πήρα τα κουτάβια και μαζί με τα παιδιά περάσαμε πόρτα πόρτα για να τα δώσουμε»

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε εξήγησε: «Στα 25 μου έκανα την πρώτη μου σοβαρή επέμβαση, ήταν στη μέση μου, και μου άλλαξε εντελώς τη ζωή. Και στα 49 μου είχα τη δεύτερη πιο μεγάλη εγχείρηση, πέρσι που αφαίρεσα τον καρκίνο του πνεύμονα. Στα 50 μηδένισα το κοντέρ και ξεκίνησα» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά στη γέννηση της κόρης του αποκάλυψε: «Η κόρη μου γεννήθηκε το 1998. Με το που έγινε όλο αυτό, ενώ ήθελα το παιδί, συνέβησαν διάφορα προσωπικά και χωρίσαμε. Οπότε δεν είχα τη δυνατότητα να βλέπω το παιδί. Το διεκδίκησα όταν τελείωσα τον στρατό. Μετά πάλι δεν το είχα… περάσαμε από διάφορα τέτοια. Από τα 18 της και μετά είμαστε μαζί και είναι η πιο ωραία και ειλικρινής σχέση που έχω με άνθρωπο» είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό