28.4 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Γιώργος Καράβας: Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή του- Η φωτογραφία με το νέο look!

Ειδήσεις Ελλάδα

O Γιώργος Καράβας αγαπάει πολύ την μόδα και αυτό φαίνεται σε κάθε ξεχωριστή εμφάνισή του, αφού κλέβει τις εντυπώσεις όπου και αν βρεθεί.

Το όμορφο μοντέλο και fashion expert έκανε μια εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή του και δεν δίστασε να μας το δείξει μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Γιώργος Καράβας ζει απόλυτες στιγμές ευτυχίας αφού, όπως είχε δηλώσει και σε πρόσφατη συνέντευξή του, με την γυναίκα του, αν και είναι ήδη δέκα χρόνια παντρεμένοι, ζουν έναν μεγάλο έρωτα και με τα δυο τους παιδιά έχουν ολοκληρώσει την όμορφη οικογένειά τους.

Πριν από λίγη ώρα, ο Γιώργος Καράβας επεφύλασσε μια ιδιαίτερη έκπληξη στους διαδικτυακούς τους φίλους, αφού ο ίδιος αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνισή του και πολύ πιο συγκεκριμένα, να αλλάξει τα μαλλιά του.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε σε σχετικά story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, είδαμε ότι έχει αλλάξει χρώμα, αφού έβαψε τα μαλλιά του ξανθά και αυτό το look δεν τον ανανέωσε μόνο, αλλά και του ταιριάζει και πάρα πολύ.

Μάλιστα, ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία δική του, ενώ στη συνέχεια ακόμα μια με την Ραφαέλλα Ψαρρού, που οι δυο τους είναι αγκαλιά.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό