21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γιώργος Γεροντιδάκης: Έγινε νονός και είχε στο πλευρό του τη σύντροφό του!

Ειδήσεις Ελλάδα

Την ίδια ώρα που ο Γιώργος Γεροντιδάκης διέψευδε τις φήμες που τον θέλουν να έχει παντρευτεί τη σύντροφό του Άσπα Κωνσταντοπούλου, έπαιρνε μαθήματα γάμου αλλά και… βάφτισης στο μέλλον! 

Ο τηλεοπτικός Μελέτης χθες έζησε μία πολύ όμορφη προσωπική στιγμή όταν βάφτισε ένα παιδάκι, αναλαμβάνοντας ενώπιον Θεού έναν ξεχωριστό ρόλο στη ζωή του, αυτόν του νονού ή αν προτιμάτε του πνευματικού πατέρα για το παιδί φίλων του.

Μάλιστα, το ζευγάρι, ο Σάββας και η Ρούλα, παντρεύτηκαν λίγο πριν το μυστήριο της βάπτισης και ο γνωστός ηθοποιός μαζί με τη σύντροφό του Άσπα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μία τόσο όμορφη στιγμή τους.

Και όταν λίγο αργότερα έγινε η βάπτιση, η Άσπα απαθανάτισε τις όμορφες στιγμές, με τον Γιώργο Γεροντιδάκη να δείχνει ενθουσιασμένος.

Να θυμίσουμε ότι η Άσπα Κωνσταντοπούλου, υπήρξε μακιγέζ της σειράς Άγριες Μέλισσες που ανέδειξε τον Γιώργο Γεροντιδάκη και τον έκανε ευρέως γνωστό στο κοινό.

Ο έρωτάς τους, φυσικά γεννήθηκε στα πολύωρα γυρίσματα του πρώτου κύκλου της σειράς «Άγριες μέλισσες».

Ο πρωταγωνιστής και η μακιγέζ της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 ήρθαν πιο κοντά καθώς περνούσαν πολλή ώρα στον χώρο του make up, όπου η Ασπα δημιουργούσε πάνω στο πρόσωπο και στο σώμα του Γιώργου τα ειδικά εφέ τραυμάτων. Από την αρχή κατάλαβαν ότι η χημεία που τους έφερε κοντά ήταν πολύ δυνατή.

Η σχέση τους άνθισε, ωστόσο θέλησαν αρχικά να την κρατήσουν μακριά από τη δημοσιότητα. Το περσινό καλοκαίρι έκαναν μαζί διακοπές στη Νάξο και στην Αστυπάλαια, ενώ αυτό το καλοκαίρι κάποιοι ήθελαν το ζευγάρι να έχει παντρευτεί, κάτι που ο ίδιος ο ηθοποιός διέψευσε πρόσφατα.

Δείτε φωτογραφίες από τη βάπτιση όπου ήταν νονός ο Γιώργος Γεροντιδάκης:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό