22.6 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Η βραδινή έξοδος και το σχόλιο για τον Μάρκο Σεφερλή

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρώην παίκτης του Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος και η σύζυγός του Δήμητρα Βαμβακούση βρέθηκαν χθες ( Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου) στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσουν την συναυλία «Πώς η ανάγκη γίνεται ιστορία – που συνδέει την ποίηση με την μουσική. Μια συναυλία αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο που αγάπησε την ποίηση και την έκανε τραγούδια. 

Ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την σάτιρα του Μάρκου Σεφερλή και για την κόρη του και είπε: «Η σάτιρα ήταν πάντα καυστική. Όχι μόνο του Μάρκου Σεφερλή. Γενικά η σάτιρα είναι κάτι το οποίο κάποτε κρίνεται και κάποτε δεν κρίνεται. Νομίζω ότι δεν είναι ένα πράγμα. Ο Μάρκος είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος μέσα από την πορεία του έχει αποδείξει και το ταλέντο και την αξία του». Και συνέχισε: «Από εκεί και πέρα δεν το έχω παρακολουθήσει το τι ακριβώς έχει γίνει, αλλά κάτι έχει πάρει το μάτι μου. Νομίζω ότι ο Μάρκος συχνά συζητιέται, αλλά για μένα είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ κι έχω συνεργαστεί με πολύ ωραίο τρόπο».

Όσον αφορά στην οικογενειακή ζωή και στην κόρη τους εξήγησε: «Καλά είναι η μικρή μας, τώρα τρέχουμε με τα πέρα δώθε στη Σκιάθο, γιατί ήμασταν εκεί, μέχρι να ξαναέρθουμε για χειμώνα. Κάποια στιγμή θα γίνει και η βάπτιση μεταξύ συγγενών και φίλων».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό